Χαράλαμπος Προύντζος – Γωγώ Αλεξανδρινού: Οι τρυφερές αγκαλιές από την κόρη τους που λατρέψαμε [εικόνες]


Χαράλαμπος Προύντζος – Γωγώ Αλεξανδρινού: Οι τρυφερές αγκαλιές από την κόρη τους που λατρέψαμε [εικόνες]

Τα νάζια της μεγάλης κόρης του ζευγαριού που είδαμε σε ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Με ανάρτηση της το Σάββατο, 25 Ιουλίου, η Γωγώ Αλεξανδρινού μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο instagram, μια από την πιο τρυφερή στιγμή που είχε μαζί τον σύζυγό της, από την μεγάλη τους κόρη, Μαρία.

Η παρουσιάστρια, η οποία ασχολείται ενεργά με τα social media της, αρκετά συχνά δημοσιεύει εικόνες από την προσωπική της ζωή, οι οποίες περιλαμβάνουν μέσα τόσο τα δυο της παιδιά, όσο και τον σύζυγο της, Χαράλαμπο Προύντζο. 

Συγκεκριμένα, η Γωγώ Αλεξανδρινού, σε story που έκανε, μας έδειξε την κόρη της σε μια πολύ γλυκιά της στιγμή, την ώρα που μοίραζε αγκαλιές και στους δυο της γονείς, κάνοντας τους να “λιώνουν” από ευτυχία, ζώντας τέτοιες στιγμές.

Διαβάστε ακόμα: Γωγώ Αλεξανδρινού – Χαράλαμπος Προύντζος: Οικογενειακή απόδραση στην παραλία [εικόνες]

Μάλιστα όπως είδαμε στην ανάρτηση, αστειευόμενη, η παρουσιάστρια, σχολίασε πως η κόρη τους, τους αγκαλιάζει, αναφέροντας πως αυτό είναι το ύφος που παίρνει όταν ζητάει κάποιο χατίρι σε έναν από τους δυο γονείς.

Αυτό που επίσης ξεχωρίσαμε από τις εικόνες που είδαμε, είναι πως, η Γωγώ Αλεξανδρινού, χαρακτηρίζει τη μεγάλη της κόρη, ως κορίτσι του μπαμπά, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, πως μπαμπάς και κόρη, έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες που εντοπίσαμε:

 

Tags γωγώ αλεξανδρινού, Χαραλάμπος Προύντζος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0135 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3586 s // Total time: 2.3721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X