Μήπως άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις;


Μήπως άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις;

Η γνωστή life coach, Τζιλ Δούκα μας βοηθά να θέσουμε προτεραιότητες και στόχους που θα σφραγίσουν την προσωπική μας εξέλιξη και ευτυχία.

Τι τρέχει, στ' αλήθεια, με εμάς και έχουμε χάσει το ένστικτο της ευτυχίας; Παρατηρώ συνεχώς φίλους, γνωστούς, σπουδαστές της Global Academy of Coaching που γυρίζουν γύρω από την ουρά τους, αναζητώντας την ευτυχία σε πράγματα ξένα από αυτούς.

Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σου μιλήσω για κάτι που ίσως έχεις λησμονήσει. Προτεραιότητες! Ο δρόμος της αποτυχίας είναι σπαρμένος με λανθασμένες προτεραιότητες!

Είσαι σίγουρος/σίγουρη πως ξέρεις να οριοθετείς σωστά τους στόχους σου, πως βάζεις τα όρια των αναγκών σου εκεί όπου πραγματικά συναντούν τις επιθυμίες σου; Μήπως συνεχώς αναβάλλεις να αγοράσεις το εισιτήριο που θα σε οδηγήσει στην ευτυχία; Δεν θα σε πάει το μεταπτυχιακό στην ευτυχία αν αυτό που πραγματικά σου λείπει είναι η ισορροπημένη ερωτική σχέση. Δεν θα σε καλύψει συναισθηματικά να γίνεις manager στο τμήμα σου, αν κάθε πρωί που πηγαίνεις στη δουλειά σου έρχεται να ουρλιάξεις ή να βάλεις τα κλάματα.

Ζώντας με αποπροσανατολισμένους στόχους, καταλήγουμε να μην ξέρουμε τι θέλουμε και, όπως είναι επόμενο, να μην το αποκτάμε! Θέτοντας εύκολους στόχους και αρνούμενοι να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις που θα μας αλλάξουν τη ζωή προς την κατεύθυνση της ευτυχίας, κάνουμε τα ασήμαντα μεγάλα και τα σημαντικά μικρά.

Σκέψου (και παραδέξου) ποιο είναι πραγματικά το κομμάτι της ζωής σου που θέλεις να εξελίξεις. Τότε θα βρεις τι είναι αυτό που τόσον καιρό σε κρατούσε πίσω. Βρες το θάρρος να κυνηγήσεις τους στόχους που θέλεις, όχι τους στόχους που σου βάζουν οι άλλοι ή το "βολεμένο" Εγώ σου.

Ήρθε η ώρα να ξεδιαλύνεις το θολό τοπίο των απωθημένων στόχων σου! Και κυρίως να σταματήσεις να τους αποφεύγεις γιατί φοβάσαι πως δεν τους αξίζεις.

Κοίτα μέσα σου και βάλε τις σωστές προτεραιότητες, γιατί μόνο αυτές σφραγίζουν την προσωπική μας εξέλιξη!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA, PCC

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα, ψυχολογια, life coach, ΣΤΟΧΟΙ, ΟΡΙΑ, προτεραιοτητες, health, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9932 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.3348 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X