5+1 tips για να περιποιηθείτε σωστά τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι


5+1 tips για να περιποιηθείτε σωστά τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι

Όλα όσα πρέπει να ακολουθήσετε για λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Έχεις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και τα μαλλιά σου είναι ξηρά και άτονα; Λογικό καθώς όλους αυτούς τους μήνες έχουν ταλαιπωρηθεί, τόσο από τον ήλιο όσο και από το νερό της θάλασσας και το χλώριο.

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα πρέπει να κάνετε:

#1. Αφυδατωμένα μαλλιά

Τα μαλλιά σας πέρασαν ταλαιπωρία γι’ αυτό αυτή την στιγμή είναι ξηρά. Αυτό πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόσετε σε αυτά μια ενυδατική μάσκα ταχείας δράσης με συστατικά όπως ελαιόλαδο, τσουκνίδα, έλαιο argan, εκχύλισμα αλόης ή μέλι. Σιγά - σιγά θα δείτε πως θα επανέλθει η χαμένη λάμψη, η δύναμη και η υγεία των μαλλιών σας. Για το φριζάρισμα επιλέξτε ένα προϊόν styling με ιδιότητες ενυδατικής κρέμας.

#2. Ψαλίδα

Δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές χωρίς να αποκτήσεις ψαλίδα. Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με ραντεβού στον κομμωτή! Παράλληλα, με την κατάλληλη κρέμα κρέμα μαλλιών, που χαρίζει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση θα τα βοήσετε να μην προχωρήσει η αφυδάτωση πέρα από το σημείο που θα κόψετε τις άκρες των μαλλιών σας.

#3. Όχι καθημερινό λούσιμο

Καλό είναι να μη λούζεστε καθημερινά. Αν όμως το θεωρείς απαραίτητο, φρόντισε τουλάχιστον να περνάς το σαμπουάν μόνο μία φορά και όχι δύο.

#4. Βούρτσες με φυσική τρίχα

Οι βούρτσες με φυσική τρίχα δεν είναι απλά μια βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά. Είναι ένα βήμα ακόμα για υγιή μαλλιά ενώ αποτρέπουν το στατικό ηλεκτρισμό.

#5. Μάσκα μαλλιών και τύλιγμα

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα μαλλιών τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι δρα πιο αποτελεσματικά τυλίγοντας τα μαλλιά σας με ζεστή πετσέτα για τουλάχιστον 15 λεπτά.

#6. Πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά

Αν τα μαλλιά σας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία τότε μια μάσκα με ελαιόλαδο πριν το λούσιμο για 30 λεπτά βοηθά πολύ. Τύλιξε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε τη μάσκα να δράσει. Για να την ξεβγάλετε όμως, βάλτε πρώτα το σαμπουάν αδιάλυτο στα μαλλιά, κάντε ένα καλό μασάζ και κατόπιν πρόσθεσε νερό.

Tags hair, beauty, after sun, Ομορφια, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8439 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2912 s // Total time: 2.1351 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X