Κάλια Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τους συμβολισμούς που έχουν τα τατουάζ στο σώμα της


Κάλια Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τους συμβολισμούς που έχουν τα τατουάζ στο σώμα της

Οι ιστορίες που κρύβουν τα τατουάζ της νεαρής instagrammer.

Η Κάλια Ελευθερίου είναι ένα από τα πιο αυθόρμητα άτομα της κυπριακής τηλεόρασης, και αναμφίβολα θεωρείται η ψυχή της παρέας αλλά και party animal καθώς όλα όσα μοιράζεται στα κοινωνικά της δίκτυα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, δείχνοντας μας το πόσο ευχαριστιέται το κάθε λεπτό της ζωής της. 

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, σε ελληνικό περιοδικό, η Κύπρια παρουσιάστρια μετά από ερώτηση που δέχθηκε για τα διάφορα τατουάζ που έχει στο σώμα της, αποκάλυψε για το καθέ ένα ξεχωριστά τι σημασία έχουν για εκείνην. 

Διαβάστε ακόμα: Η Κάλια Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Λιάγκα: "Ήταν μία αποτυχία μου"

Χαρακτηριστικά απάντησε: "Είναι φάσεις από τη ζωή μου που θέλω να απεικονίσω, επειδή τις θεωρώ κομμάτι μου. Στο χέρι μου έχω ένα κοριτσάκι που κρατάει ένα μπαλόνι και το είχα ζωγραφίσει με στυλό, την ώρα που μιλούσα με την κολλητή μου και ήμουν ψυχολογικά στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Έχω επίσης ένα καρπούζι, που είναι η τρέλα μου, τα αρχικά των κολλητών μου, και στον σβέρκο μου έχω ένα κομμάτι από το τατουάζ του αγοριού μου που έχασα σε αυτοκινητικό δυστύχημα", είπε η Κάλια Ελευθερίου στον δημοσιογράφο Γιώργο Κακόγιαννη και στο περιοδικό "You". 

Tags καλια ελευθεριου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9519 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3023 s // Total time: 2.2542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X