Ελένη Μενεγάκη: Μόλις μάθαμε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση!


Ελένη Μενεγάκη: Μόλις μάθαμε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση!

Αυτό ετοιμάζει η παρουσιάστρια παράλληλα με τις διακοπές της!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών καθώς πρόσφατα έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο συνεχούς παρουσίας τριών δεκαετιών στην ελληνική τηλεόραση.

Αρκετός ντόρος γίνεται και πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο για το τι μέλλει γενέσθαι επαγγελματικά για την παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα: Eλένη Μενεγάκη: Η εικόνα αγκαλιά με την κόρη της Λάουρα στα παρασκήνια της τελευταίας της εκπομπής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” αναφέρεται πως η Ελένη Μενεγάκη παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές, οργανώνεται και για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, που όπως λέγεται θα είναι ένα δικό της κανάλι στο youtube.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, κάνουν λόγο για την πρόθεση σύστασης μίας ομάδας από διάφορες ειδικότητες που θα δημιουργούν περιεχόμενο, εκτός από την παρουσιάστρια, για συνεχή ροή στο κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, είμαστε σίγουροι πως θα προσελκύσει αρκετό κοινό καθώς η παρουσιάστρια είναι από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα του ελληνικού διαδικτυακού χώρου με πέραν των 1.2 εκατομμυρίων ακολούθων στο instagram.

 

Tags youtube, καναλι, ελενη μενεγακη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0137 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3428 s // Total time: 2.3565 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X