Γιώργος Μερκής: Δείτε τον μαζί με τον γιο του να παίζουν στο λουνα παρκ [βίντεο]


Γιώργος Μερκής: Δείτε τον μαζί με τον γιο του να παίζουν στο λουνα παρκ [βίντεο]

Τα υπέροχα βίντεο που δημοσίευσε η Άντρεα Κυριάκου με πρωταγωνιστές τους άντρες της ζωής της. 

Στο πιο αγαπημένο μέρος των παιδιών, το λουνα παρκ, επέλεξε η οικογένεια Μερκή να περάσει το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουλίου, και για αυτό φρόντισαν να μας ενημέρωσουν με αναρτήσεις τους στα social media. 

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο, ανήρτησε σε stories της στο instagram, τις πιο όμορφες στιγμές πατέρα και γιου, κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών τους, με την ίδια να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους. 

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μερκής: Τα παιχνίδια με τον γιο του Λαμπρινό στην παραλία [εικόνες & βίντεο]

Όπως είδαμε στα βίντεο, ο ποδοσφαιριστής δεν δίστασε και μπήκε μαζί με τον μικρό Λαμπρινό στα αυτοκινητάκια, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους, δημιουργώντας μια πολύ γλυκιά και τρυφερή στιγμή μαζί. 

Ο Γιώργος Μερκής, ο οποίος έχει πάντα ως προτεραιότητα το παιδί του αλλά και την οικογένεια του, επιδιώκει αυτό το διάστημα που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, να αξιοποιεί αυτόν τον πολύτιμο χρόνο που έχει, ζώντας στο έπακρο την κάθε στιγμή μαζί τους. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο που εντοπίσαμε στα social media τα παιχνίδια του ποδοσφαιριστή με τον γιο του:

 

Tags Γιώργος Μερκής, λαμπρινος, γιος, αντρεα κυριακου, διασημοι, λουνα παρκ, παιχνίδια, showbiz, gossip, showbiz κύπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7771 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3186 s // Total time: 2.0957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X