Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε πως κατάφερε να αδυνατίσει σε πέντε μήνες!


Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε πως κατάφερε να αδυνατίσει σε πέντε μήνες!

Εξομολογήθηκε την προσπάθεια που καταβάλλει κατόπιν μαζικής παρότρυνσης από τους followers της

Η εικόνα της Σίσσυς Χρηστίδου το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς πιο αδυνατισμένη και οι followers της, της ζητούσαν επίμονα να αποκαλύψει πως κατάφερε να διώξει τα περιττά κιλά από το σώμα της.

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια αδυνάτισε και η νέα εικόνα της με μαγιό το αποδεικνύει!

Η ίδια θέλησε μέσα από χθεσινή της ανάρτηση στο προσωπικό της κανάλι στο youtube να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για την πολύμηνη αυτή προσπάθειά της.

Καταρχάς, η παρουσιάστρια τόνισε πως μπήκε σε μία τέτοια διαδικασία για λόγους υγείας, καθώς όπως επεσήμανε πάνω από όλα είναι μαμά και θέλει να είναι καλά για τα παιδιά της και βαδίζει υπό την καθοδήγηση του παθολόγου της.

Το μυστικό της δίαιτας της Σίσσυς Χρηστίδου κρύβεται στα προϊόντα συγκεκριμένης εταιρείας, τα οποία αγοράζει και αντικαθιστούν στο καθημερινό της διατροφολόγιο άλλα προϊόντα πιθανώς με περισσότερα λίπη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως στόχος της είναι να διώξει άλλα 6-7 κιλά προκειμένου να φτάσει στο ιδανικό βάρος για τις ανάγκες του δικού της σώματος και οργανισμού. Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τα φαγητά και snacks που καταναλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου και κατάφερε να αδυνατίσει:

Tags σισσυ χρηστιδου, Δίαιτα, κιλά, διασημοι, υγεια, Διατροφή, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6741 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3816 s // Total time: 3.0557 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X