Ο Jacquemus έφερε πίσω την άνοιξη στο Παρίσι με ένα εκπληκτικό show


Ο Jacquemus έφερε πίσω την άνοιξη στο Παρίσι με ένα εκπληκτικό show

Γι\' άλλη μια φορά ο Γάλλος σχεδιαστής παρουσίασε ένα μαγευτικό ντεφιλέ

Ο Simon Porte Jacquemus όχι μόνο έφερε τα ντεφιλέ πίσω στο Παρίσι αλλά όπως το περιμέναμε, το έκανε με τον πιο elegant και κομψό τρόπο, με δημιουργίες που σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να ονειρεύεσαι πιο χαρούμενες μέρες.

Ένα ακροατήριο 100 προσκεκλημένων μεταφέρθηκαν στο Γαλλικό Εθνικό Πάρκο Vexin, σε ένα χωράφι με σιτάρι, περίπου μια ώρα έξω από το Παρίσι για να παρακολουθήσουν την επίδειξη.

Το ντεφιλέ είχε τίτλο "L’ amour" που σημαίνει έρωτας και στόχος του όπως είπε σε συνέντευξη του πριν παρουσιάσει την κολεξιόν, ήταν η συλλογή του να μιλά για αγάπη και γιορτή, να μοιάζει "σαν έναν απλό γαμήλιο γάμο ή ένα φεστιβάλ συγκομιδής".

Σε μια επίδειξη με κυρίαρχο στοιχείο την κομψότητα, κατάφερε να θίξει όλα τα ζητήματα που κυριαρχούν στη μόδας το 2020 όσον αφορά την ποικιλομορφία και την αυθεντικότητα.

Όσον αφορά τις γυναικείες δημιουργίες του κάποιες είχαν και πάλι μερικά στοιχεία της Νότιας Γαλλίας που τόσο αγαπάει ο σχεδιαστής και κάποιες άλλες ήταν λίγο πιο παριζιάνικες.

Polo φορέματα, δημιουργίες με stitching αντιθετικές λεπτομέρειες, σέξι κοψίματα αλλά και όγκος σε μερικά φορέματα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν έντονα στη γυναικεία συλλογή. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ξεχωρίσαμε τα φανταστικά σκουλαρίκια και την τσάντα Chiquito.

Τα αντρικά ρούχα στολίζονται από print από φύλλα, δερμάτινες φούντες αλλά και μοτίβα του Πικάσο. Κάπως έτσι το αγαπημένο παιδί της μόδας, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά.  Δείτε μερικές από τις δημιουργίες στην πιο κάτω gallery:

Tags Jacquemus, fashion show, FASHION NEWS, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1737 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 2.5269 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X