Το καινούριο Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio μόλις λειτούργησε στην καρδιά της Λεμεσού!


Το καινούριο Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio μόλις λειτούργησε στην καρδιά της Λεμεσού!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και οι προετοιμασίες για την ανανέωση της επιδερμίδας και του εαυτού μας έχουν ήδη αρχίσει. Είτε αυτές οι προετοιμασίες εστιάζονται στην ομορφιά, στο μυαλό ή στην χαλάρωση, η Kypwell, μας παρουσιάζει το ultimate Wellness & Spa experience μέσα από το opening του Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio.

Θέλοντας να συνδυάσει την organic και vegan περιποίηση δέρματος, με θεραπευτικά βότανα, η προσέγγιση της Kypwell στην ευεξία είναι απολύτως ολιστική, με τη βιωσιμότητα να βρίσκεται στον πυρήνα του brand name της.

Με θέα τη Μεσόγειο θάλασσα, το Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio, βρίσκεται στην πιο προνομιακή τοποθεσία της Λεμεσού και οι επισκέπτες του έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από αποκλειστικές θεραπείες ευεξίας προσώπου και Spa να περιποιηθούν τον εαυτό τους, καθώς και να δοκιμάσουν την αποκλειστική και μοναδική υπηρεσία Face Wellness Training. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες συνταγές για μάσκες περιποίησης προσώπου φτιαγμένες από μεσογειακά συστατικά διατροφής και ιατρικά βότανα της Κύπρου, από το Organic & Vegan Beauty Bar του χώρου, ζώντας έτσι την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.

Οι πολυτελείς θεραπείες Spa Kypwell δημιουργήθηκαν και τελειοποιήθηκαν στο Flagship Wellness & Spa Studio στη Λεμεσό και είναι θεραπείες που "θρέφουν" το δέρμα με την εξειδικευμένη "διατροφή" Kypwell Mediterranean, "εκπαιδεύουν" τους μύες του προσώπου και προσφέρουν την απόλυτη θρέψη του δέρματος για ένα λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλα τα πολυβραβευμένα προϊόντα Kypwell, όπως μάσκες προσώπου, κρέμες ματιών, serums και πολλά άλλα.

Ο στόχος και η ιδέα των δημιουργών Έλενας Ελράη και Ιnna Orlova, ήταν να δημιουργήσουν ένα μέρος που θα προσφέρει μια πλήρη εμπειρία ευεξίας και περιποίησης έτσι ώστε να μπορούμε να διατηρούμε μια πιο υγιή, πιο όμορφη επιδερμίδα, ως επίσης και ένα healthy lifestyle.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Kypwell και το Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://kypwell.com

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, 353, M. G. Olympic Residences, Block B, Κατάστημα 4, 3107 Λεμεσό
Τηλέφωνο: 25105585
Facebook: www.facebook.com/kypwell/
Instagram: @kypwell

Tags good life, Σπα, Spa, ευεξια, KYPWELL, Kypwell Flagship Wellness & Spa Studi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9677 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3342 s // Total time: 2.3018 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X