Πιέρος Σωτηρίου: Έτσι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του!


Πιέρος Σωτηρίου: Έτσι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του!

Τι είπε ο ποδοσφαιριστής on air!

Ο Πιέρος Σωτηρίου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 15 Ιουλίου, τηλεφωνικά στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του Super Sport FM “Δώδεκα στα σπορ” με τον Γρηγόρη Γεωργίου, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε μερικούς μήνες να γίνεται πατέρας.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κορτζιά: Την είδαμε πρώτη φορά με μαγιό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ο ποδοσφαιριστής το επιβεβαίωσε, αναφέροντας πως αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ ιερό για εκείνον, μην επιθυμώντας στη συνέχεια να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Κατόπιν, μιλώντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει σύντομα στην Κύπρο, είπε: “Αν δεν είμαι χαρούμενος, δεν θα σκεφτώ τα λεφτά και θα πάω κάπου που να μπορώ να αποδώσω το μέγιστο, να είμαι χαρούμενος εγώ και η οικογένεια μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, τώρα, να επιστρέψω στην Κύπρο. Όταν κλείσει ο κύκλος μου και νιώσω την ανάγκη να επιστρέψω στην Κύπρο, θα δω ποια ομάδα ενδιαφέρεται, και τότε θα αποφασίσω ανάλογα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις [...] Αν δεν είμαι χαρούμενος εδώ, δεν θα σκεφθώ τα λεφτά αλλά θα κάνω αυτό που θα με κάνει χαρούμενο εμένα και την οικογένεια μου. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην Κύπρο”.

Tags πιερος σωτηριου, μαρια κορτζια, γονεις, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1661 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3441 s // Total time: 2.5102 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X