Ναταλία Δραγούμη: Άνοιξε τις πόρτες του ιδιαίτερου σπιτιού της με το υπαίθριο μπάνιο! [εικόνες & βίντεο]


Ναταλία Δραγούμη: Άνοιξε τις πόρτες του ιδιαίτερου σπιτιού της με το υπαίθριο μπάνιο! [εικόνες & βίντεο]

Το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της και δεν θυμίζει σε τίποτα σπίτι της πόλης

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, η οποία όλα αυτά τα χρόνια που μπαίνει στα σπίτια μας τηλεοπτικά έχει καταφέρει να απασχολεί τα μέσα με τη δουλειά της γι’ αυτό και δεν είχαμε δει ξανά στο παρελθόν το εντυπωσιακό της σπίτι στα βόρεια προάστια που αμέσως ζηλέψαμε!

Το σπίτι της ηθοποιού βρίσκεται στο Μαρούσι και σχεδίασε ο σύζυγός της, Έντι Ρόμπερτς, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας. Το κτίσμα έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στο περιβάλλον καθώς περιτριγυρίζεται από πράσινο δίνοντας την ευκαιρία στους ενοίκους του να ξεφεύγουν από τους ρυθμούς της πόλης και να ηρεμούν σε ένα φυσικό τοπίο, ενώ το ίδιο γαλήνιο vibe έχει και το εσωτερικό του σπιτιού το οποίο είναι διακοσμημένο σε γήινους χρωματισμούς και λιτές γραμμές.

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” συνάντησε την ηθοποιό στο σπίτι της, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για αυτό ξεναγώντας μας στους χώρους του και ανέφερε: “Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον. Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις. Το αγαπημένο μου μέρος είναι η υπαίθρια κουζίνα και το υπαίθριο μπάνιο, από το οποίο μπορείς να βλέπεις τη φύση και τον ουρανό ενώ κάνεις ντους”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο, καθώς και εικόνες από το σπίτι που εντοπίσαμε στα social media:

Tags ναταλια δραγουμη, Σπιτι, μαρουσι, υπαιθριο ντουζ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4961 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3760 s // Total time: 2.8721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X