Σταύρος Γεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει αναρτήσεις με τη σύντροφό του στα social media μετά το Master Chef


Σταύρος Γεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει αναρτήσεις με τη σύντροφό του στα social media μετά το Master Chef

Aποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη ξαφνική δημοσιότητα που πήρε.

Μετά το τέλος του μαγειρικού παιχνιδιού “Master Chef” και κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ο Κύπριος παίκτης Σταύρος Γεωργίου είδε τις “μετοχές” του ξαφνικά να ανεβαίνουν, κάνοντας τον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα αυτή τη στιγμή στο νησί μας.

Ο νεαρός chef μιλώντας στο περιοδικό “ΤηλεΏρες” και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Μαλαή, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο πλέον δεν μοιράζεται στα κοινωνικά του δίκτυα στιγμές της προσωπικής του ζωής και πιο συγκεκριμένα εικόνες με τη σύντροφό του.

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Γεωργίου: Δεν πάει το μυαλό σας τι θα κάνει τα λεφτά του επάθλου [βίντεο]

Χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε για τη νέα πραγματικότητα που βιώνει μετά την ξαφνική προβολή του εαυτού του, αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο ίδιος τη δημοσιότητα, ο Σταύρος Γεωργίου απάντησε τα πιο κάτω: “Ως προς τη διαχείριση του λογαριασμού μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι που έχει περάσει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθώ να διαφυλάξω κάπως την προσωπική μου ζωή και σπάνια θα αναρτήσω πλέον προσωπικές μου στιγμές. Η επαφή μου, όμως, με τον κόσμο είναι κάτι μαγικό. Είναι κάτι για το οποίο χαίρομαι υπερβολικά και δεν θέλω να σβήσει αυτό. Σεν θα μου άρεσε να με βλέπουν μετά από καιρό και το μόνο που θα με χαρακτηρίζει να είναι η συμμετοχή μου στο “Master Chef”. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει τη δύναμη να προχωρήσω στο επόμενο βήμα και να εξελιχθώ.”

Tags showbiz, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, σταυρος γεωργιου, συντροφοσ, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0171 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4169 s // Total time: 2.4339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X