Αθηνά Οικονομάκου: Η απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μητέρα της [εικόνα]


Αθηνά Οικονομάκου: Η απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μητέρα της [εικόνα]

Μαμά και κόρη, είναι ολόιδιες!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz και αυτό κάνεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει καθώς τόσο από τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση όσο και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αυτό που καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία είναι να μας εντυπωσιάζει με την ομορφιά και το ταλέντο της.

Η ηθοποιός, η οποία ασχολείται ενεργά με τα κοινωνικά της δίκτυα, ανεβάζει εκτός από επαγγελματικές φωτογραφήσεις, και προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της, γνωρίζοντας μας λίγο καλύτερα την όμορφη οικογένεια της.

Διαβάστε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου μας συστήνει τον πατέρα της!

Ωστόσο, αυτό που είδαμε πριν από λίγες ημέρες σε instastory της, μας έκανε να καταλάβουμε από πού πηρέ αυτή τη μοναδική της ομορφιά, μιας και τα γονίδια ποτέ δεν λένε ψέματα.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου, ανήρτησε εικόνες έχοντας μαζί της τη μητέρα της, Γεωργία, η οποία τράβηξε αμέσως την προσοχή μας, αφού η ομοιότητα που έχει με την κόρη της είναι απίστευτη.

Ωστόσο ως "Daddys girl", όπως δηλώνει η ίδια, δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει εικόνα και με τον αγαπημένο της πατέρα, Διονύση. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες:

 

 

Tags Αθηνά Οικονομάκου, μητερα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9659 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3968 s // Total time: 2.3627 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X