Συμβουλές από τους weddind experts για τον τέλειο γάμο δίπλα στη θάλασσα


Συμβουλές από τους weddind experts για τον τέλειο γάμο δίπλα στη θάλασσα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

Η ιδέα του γάμου δίπλα στη θάλασσα ήταν ανέκαθεν γοητευτική: η αίσθηση της ελευθερίας, η ομορφιά του τοπίου και ο ήχος των κυμάτων και του αέρα προσδίδουν μεγαλύτερο ρομαντισμό στην ξεχωριστή αυτή στιγμή για κάθε ζευγάρι. Το beach wedding ξεφεύγει από την κλασική εικόνα του γάμου και θυμίζει σκηνικό ρομαντικής ταινίας.

Το missbloomgr ζητήσαμε από τους πιο γνωστούς wedding experts, να τους πουν τα βασικά συστατικά επιτυχίας για να κάνεις το γάμο σου δίπλα στη θάλασσα. Ιδού τι μας αποκάλυψαν!

Προτίμησε να ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου μετά τις 19:30. Οι γάμοι που αρχίζουν όταν ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά και καίει δυσκολεύουν όχι μόνο τους καλεσμένους αλλά και τις ίδιες τις νύφες που πρέπει να δώσουν μια άνιση μάχη με τον ιδρώτα. Η ιδανική ώρα έναρξης είναι γύρω στις 20:00 που θα έχει γλυκάνει η θερμοκρασία και τη σκυτάλη θα έχει πάρει το καλοκαιρινό αεράκι.

Απόφυγε το κλασικό photobooth. Αντικατέστησε το booth ή το πανί του photobooth με μια ιδιαίτερη αψίδα στην παραλία. Ο διακοσμητής σου θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το ωραιότερο κάδρο για Instagramικές λήψεις.

Μην βάλεις αριθμούς στα τραπέζια. Ο γάμος σου έχει τόσο έντονα τα island vibes που κάτι τόσο βαρετό όσο τα νούμερα στα τραπέζια, περισσεύει. Δώσε στα τραπέζια ονομασίες από νησιά ή από εξωτικά παραθαλάσσια μέρη.

Το ωραιότερο αναμνηστικό δώρο που μπορείς να κάνεις στους καλεσμένους σου είναι σαγιονάρες και πέδιλα! Θα σε ευγνωμονούν εάν τις δουν να τους περιμένουν είτε σε ένα ξύλινο πλαίσιο πάνω στην άμμο είτε τοποθετημένες μέσα σε καλαθούνες.

Ενημέρωσε τους καλεσμένους να φέρουν μαγιό για την καθιερωμένη βουτιά προς το τέλος του party. Όμως, φρόντισε να υπάρχει ναυαγοσώστης για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

Beach wedding & summer cocktails είναι από τα πιο δυνατά combos του καλοκαιριού. Εάν στην εικόνα αυτή βάλεις ένα beach bar, δίπλα στην πίστα και πάνω στην άμμο τότε το σκηνικό θα απογειωθεί. Τέλος, φρόντισε το φαγητό να περιλαμβάνει καλοκαιρινές και light γεύσεις.

Φρόντισε τους καλεσμένους σου και πρόσφερέ τους βεντάλιες για να δροσιστούν από τη ζέστη του καλοκαιριού. Επίσης, φτιάξε κουτάκια με διάφορα amenities και μη ξεχάσεις να βάλεις σε αυτά εντομοαπωθητικά.

Tags γαμο, beach wedding, wedding, γαμο στη θαλασσα, Νυφη, γαμπρος, γαμηλιο παρτυ, δεξιωση, οργανωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9307 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3727 s // Total time: 3.3034 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X