Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε ανοιχτά για την αισθητική επέμβαση που έκανε [βίντεο]


Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε ανοιχτά για την αισθητική επέμβαση που έκανε [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Μια αφοπλιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “Αfter Dark”.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μπήκε στο εξομολογητήριο του παρουσιαστή και με αποφασιστικότητα και τόλμη απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε χωρίς κανένα δισταγμό, προβαίνοντας μάλιστα και σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε από την Ελένη Φουρέιρα να του αναφέρει ποιο σημείο του σώματος της πιστεύει πως αρέσει πιο πολύ στους άντρες με την ίδια να απαντάει χιουμοριστικά: “ Πριν την επέμβαση ή μετά;”, με τον παρουσιαστή και την τραγουδίστρια να ξεσπάνε σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Έχετε δει την εξίσου σέξι αδερφή της; [εικόνες]

Ενώ η ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας πως: “Μέχρι πριν την επέμβαση που έκανα στο στήθος μου, ήταν η πίσω όψη, τώρα μπερδεύεται λίγο η φάση”. 

Η Ελένη Φουρέιρα μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, για τη σκληρή δουλειά που κρύβεται πίσω από αυτήν, για τη Eurovision αλλά και για την οικογένειά της. Δείτε πιο κάτω το βίντεο με την αποκάλυψη που έκανε για την αισθητική της επέμβαση:

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, ΕΠΕΜΒΑΣΗ, gossip, showbiz, celebrities, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5436 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2256 s // Total time: 2.7692 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X