Η O.P.I παρουσιάζει την συλλογή για το καλοκαίρι του 2020


Η O.P.I παρουσιάζει την συλλογή για το καλοκαίρι του 2020

. Δημιουργήστε ένα παστέλ ουράνιο τόξο με 12 νέα χρώματα σε διαφορετικές φόρμουλες.

Μεταβείτε στο φως και δοκιμάστε την πρισματική μαγεία του ουράνιου τόξου, του κρυμμένου πρίσματος της OPI. Συλλογή για το καλοκαίρι του 2020. Δημιουργήστε ένα παστέλ ουράνιο τόξο με 12 νέα χρώματα σε διαφορετικές φόρμουλες, που θα αφήσουν τα νύχια να ακτινοβολούν στο φως του ήλιου, με γυαλιστερό φινίρισμα, και να λάμπουν στο φως του φεγγαριού με λαμπερό ιριδισμό.

Σε αυτήν τη συλλογή, οι ηλεκτρικές αποχρώσεις έχουν ένα ηλιόλουστο φινίρισμα. Τα ζωντανά παστέλ χρώματα σε ροζ και μοβ χρώμα, προσθέτουν ονειρική λάμψη στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών. Οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου δίπλα στην πισίνα προκαλούν νοσταλγία για πολλές καλοκαιρινές μέρες, και το ήπιο αλλά λαμπερό πορτοκαλί και κοραλλί χρώμα δίνουν ένα διαφορετικό νόημα στις ζεστές μέρες και νύχτες.

Η συνιδρυτής της OPI και Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann αναφέρει: "Αυτές οι 12 αποχρώσεις προσφέρουν μια σύγχρονη εξέλιξη του κλασικού ουράνιου τόξου". Ο Global Director της συλλογής χρωμάτων OPI, Jill Bartoshevich, προσθέτει: "Οι μοναδικές ιριδίζουσες λάμψεις και τα λαμπερά χρώματα προσθέτουν βάθος και διάσταση σε ένα καλειδοσκόπιο χρώματος".

"Το καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα και μια πιο φωτεινή, πιο πολύχρωμη παλέτα στα χρώματα των νυχιών". "Οι αποχρώσεις Hero shades, She’s a Prismaniac [διατίθεται σε Nail Lacquer και GelColor] και το Rainbows to Your Fuchsia (διατίθεται σε Infinite Shine)προσφέρουν ένα φρέσκο τόνο στο πεντακάθαρο ζεστό ροζ της σεζόν".

Tags O.P.I, OPI, beauty, Nail, nails, vernis, body, Ομορφια, Νυχια, βερνίκια, μανικιουρ, πετικιούρ, manicure, pedicure


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0284 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4742 s // Total time: 3.5027 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X