Σταύρος Γεωργίου: Αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Άκη Πετρετζίκη


Σταύρος Γεωργίου: Αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Άκη Πετρετζίκη

Τι του είπε ο πρώην νικητής του \"MasterChef\";

Ο Σταύρος Γεωργίου ή αλλιώς "Σταυρής" μέσα από την συμμετοχή του στο "MasterChef" έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ενώ είναι ο μόνος Κύπριος που κατάφερε να πάει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού μαγειρικής.

Επέστρεψε στην Κύπρο και το μέλλον του ανήκει καθώς έχει αποδείξει πως η μαγειρική είναι το μεγάλο του πάθος ενώ μεγάλος του στόχος είναι η συνεχή εξέλιξη του στον χώρο αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Γεωργίου: Πως σχολίασε το γεγονός πως πλέον τον γνωρίζουν ως "Σταυρή";

Ο Κύπριος σεφ μέσα από την συμμετοχή του στο "MasterChef" έχει μάθει πολλά ενώ έκανε και ουσιαστικές γνωριμίες οι οποίες θα τον βοηθήσουν μελλοντικά. Μια από αυτές είναι και η γνωριμία του με τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος σημειώνει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο αυτό όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "TV Έθνος", μετά το τέλος του παιχνιδιού επικοινώνησε με τον Άκη Πετρετζίκη… "Μου έδωσε συμβουλές, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε ότι με παρακολουθούσε, ότι το μέλλον είναι μπροστά μου και έχω πολλές πιθανότητες. Θα βρεθούμε όταν πάω στην Αθήνα".

Tags masterchef, σταυρος γεωργιου, διασημοι, showbiz, gossip, showbiz κύπρος, hot news, ακης πετρετζικης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8679 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3305 s // Total time: 3.1984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X