Η απόλυτη χαλάρωση στο ξενοδοχείο Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort!


Η απόλυτη χαλάρωση στο ξενοδοχείο Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort!

Η ξεκούραση που χρειαζόμουν!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχα τη χαρά να "ταξιδέψω" μέχρι τη Μηλιού, στην Πάφο, σε ένα από τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία, το Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort, καθώς είχε ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Παρασκευή, 26 Ιουνίου. Μιας που #μένουμεΚύπρο δεν έχασα την ευκαιρία και πήγα για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

Όσοι από εσάς έχετε πάει έστω και μία φορά σίγουρα θα γνωρίζετε ότι το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί με φυσική πέτρα και ξύλο, διατηρώντας το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της Κύπρου.Ένα αλλιώτικο καλοκαιρινό σκηνικό καθώς η περιοχή σφύζει από φυτά και το βράδυ το μόνο που ακούς είναι τους ήχους από τα βατράχια. Η τέλεια τοποθεσία για απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία, μακριά από τη βαβούρα της πόλης.

Έκανα τις βόλτες μου στο ξενοδοχείο, προσπάθησα να κολυμπήσω αλλά δεν τα κατάφερα, (όπως σας έχω γράψει και σε προηγούμενη ιστορία μου είμαι κρυουλιάρα) αλλά απόλαυσα τη γαλήνη που εκπέμπει το περιβάλλον. Το καλύτερο κομμάτι βεβαίως ήταν το spa και οι τρείς πισίνες με τα ιαματικά λουτρά που σε κάνουν να θες να μη τελειώσει ποτέ αυτή η εμπειρία. Επιπλέον, το μασάζ ήταν απολαυστικό και ότι χρειαζόμουν τη δεδομένη στιγμή για να με αποφορτίσει από την πίεση της δουλειάς.

Υ.Γ. Ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Love,

K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort, blog, BLOGGER, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0940 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2913 s // Total time: 2.3853 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X