Μπορείς να ξεχωρίσεις τα ποιοτικά προϊόντα στο supermarket;


Μπορείς να ξεχωρίσεις τα ποιοτικά προϊόντα στο supermarket;

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις

Σε μια περίοδο όπου πολλά πράγματα φαίνεται να είναι αβέβαια, προσπαθούμε τουλάχιστον να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των αγαθών που φέρνουμε στο σπίτι μας από τις επισκέψεις μας στο supermarketγια την οικογένειά μας. Ξέρουμε όμως να ξεχωρίζουμε πραγματικά τα ποιοτικά προϊόντα στο supermarket;

Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι για να είναι κάτι ποιοτικό, σημαίνει ότι πρέπει να είναι και ακριβό. Την τελευταία δεκαετία αυτή η αντίληψη τείνει να εκλείψει καθώς ο Κύπριος κατάλαβε πια ότι η ποιότητα δεν είναι προνόμιο των λίγων, αλλά πρέπει να είναι προνόμιο για κάθε οικογένεια και φροντίζει να ψωνίζει από supermarketsπου διαπραγματεύονται τις καλύτερες τιμές με τους προμηθευτές τους και έτσι προσφέρουν τις καλύτερες τιμές στον καταναλωτή. Αυτό συμβαίνει καθώς συνήθως γίνονται μακροχρόνιες συμφωνίες για μεγάλες ποσότητες προϊόντων που εξυπηρετούν το μεγάλο καταναλωτικό κοινό του supermarket. H υψηλή ποιότητα στην καλύτερη τιμή, έρχεται όχι μόνο με συμφωνίες με ντόπιους παραγωγούς και προμηθευτές που προσφέρουν το καλύτερο που έχει να δώσει η Κύπρος αλλά και με μεγάλα διεθνή brands καθώς και με παραγωγή προϊόντων από το ίδιο το supermarketπου δεν χάνουν στο παραμικρό από την ποιότητα των υπόλοιπων δημοφιλών brandsπου διαθέτει στο κατάστημά του. Τα συγκεκριμένα προϊόντα προκύπτουν από συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες που ειδικεύονται στην εκάστοτε κατηγορία (γαλακτοκομικά, κρέατα, κτλ) και έχουν την τεχνογνωσία ώστε να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του supermarket.

Mια άλλη σύνηθης αντίληψη είναι ότι οι πολλές επιλογές σε ένα supermarketσημαίνουν αυτόματα ποιότητα. Οι πολλές επιλογές σε ένα supermarket, δεν σημαίνουν απαραίτητα και περισσότερες επιλογές υψηλής ποιότητας. Όταν ψωνίζουμε από supermarketsπου έχουν μεν επιλογές χωρίς όμως να χανόμαστε και να ξεφεύγουμε κι από τη λίστα μας και από το budgetμας, ξέρουμε ότι έχει γίνει μια σωστή προεπιλογή προϊόντων από το κατάστημα και για αυτό μπορούμε να βρούμε ποιοτικές επιλογές σε πολύ καλές τιμές καθώς το κατάστημα μετριάζει τα έξοδα αποθήκευσης και συντήρησης και φροντίζει τη μείωση του wasteτου. Άρα win-win!

Φυσικά, τοsupermarket που ξέρει ότι η ποιότητα δεν είναι προνόμιο για λίγους, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά το Lidl, που με το low cost business model του, καταφέρνει να φέρνει κοντά μας ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα κάθε μέρα σε Lidl τιμή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας επάξια.

10 χρόνια πριν ήρθε στην Κύπρο με το sloganτου "quality for less" και κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή του αλλάζοντας συνήθειες στον Κύπριο καταναλωτή και κάνοντας τη ζωή καλύτερη!

Tags supermarket, Lidl


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1291 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2719 s // Total time: 2.4010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X