Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Tα υπέροχα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια μαζί με την Αριάδνη στην πισίνα [εικόνες]


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Tα υπέροχα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια μαζί με την Αριάδνη στην πισίνα [εικόνες]

Οι εικόνες με τα φουσκωτά παιχνίδια που μας εντυπωσίασαν!

Με σύμμαχο τους τον καλό καιρό, η οικογένεια Αλεξάνδρου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, απόλαυσε τα παιχνίδια στην πισίνα και αυτό είναι κάτι που φανερώνουν άλλωστε οι εικόνες που είδαμε στα social media της οικογένειας.

Σε instastory που έκανε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στον λογαριασμό της στο instagram, είδαμε τον σύζυγο της Νεκτάριο Αλεξάνδρου σε μια από τις πιο γλυκιές του στιγμές μαζί με την κορούλα του Αριάδνη.

Διαβάστε ακόμα: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η πιο cool φωτογραφία μαζί με τον γιο του

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι γνωστό πως μαζί με τα παιδιά του εκτός από πατέρας, επιδιώκει να είναι και ένας πολύ κάλος τους φίλος, καθώς τον βλέπουμε να κάνει διάφορες δραστηριότητες μαζί τους.

Μια από αυτές είναι και τα παιχνίδια στην πισίνα μαζί με την Αριάδνη την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται μέσα στο εντυπωσιακό πριγκιπικό φουσκωτό σε σχήμα άμαξας, ενώ μπροστά του είναι η Αριάδνη με το φουσκωτό της αλογάκι, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον πατέρα της την ώρα που απολαμβάνει τα παιχνίδια μαζί του.

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να αντισταθεί μπροστά σε κάτι τέτοιο, απαθανάτισε αυτή τηn τρυφερή στιγμή πατέρα και κόρης κάνοντας μας για ακόμη μια φορά να λατρέψουμε το όμορφο δέσιμο που έχει η οικογένεια τους.  Δείτε τις εικόνες πιο κάτω: 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, αριαδνη, παιχνίδια, πισινα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9572 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3258 s // Total time: 3.2830 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X