Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση για προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο


Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση για προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο

Τα κατάλληλα προϊόντα που πρέπει να εφαρμόσεις φέτος το καλοκαίρι.

Για την εξειδικευμένη προστασία της επιδερμίδα η Vichy παρουσιάζει τη σειρά αντηλιακών νέας γενιάς Capital Soleil που συνδυάζει διόρθωση και πρόληψη. Παράλληλα, περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος σε συνδυασμό με δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης.

1. Νέο Capital Soleil SPF 50+ κατά της λιπαρότητας: Με βασικό συστατικό τον Πράσινο άργιλο, απορροφά τη λιπαρότητα και εξυγιάνει την επιδερμίδα. Επιπλέον η Vichy έχει ενσωματώσει την πρωτοποριακή τεχνολογία OILTRAP για ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και ματ αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

2. Vichy Capital Soleil SPF50 κατά των ρυτίδων: Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, Camu Camu και βιταμίνη Ε για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, αύξηση της ελαστικότητας και προστασία ενάντια στους παράγοντες εκθεσιώματος. Η υφή του απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

3. Vichy Capital Soleil SPF50+ κατά των κηλίδων: Αντηλιακό με χρώμα, για δράση κατά των δυσχρωμιών και πρόληψη της επανεμφάνισής τους. Χαρίζει ομοιογενή τόνο χάρη στις μεταλλικές χρωστικές υψηλής καθαρότητας κι έχει ματ τελείωμα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol, ένα δραστικό συστατικό που διορθώνει τις κηλίδες.

Και επειδή, η έκθεση στον ήλιο, η ρύπανση, η κόπωση, το οξειδωτικό στρες και η μη ισορροπημένη διατροφή επηρεάζουν την ποιότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας. Τα εργαστήρια της Vichy, με βάση τη μελέτη για το εκθεσίωμα και την ανάγκη για συνεχή ενυδάτωση, αντιμετωπίζει τις φθορές με εξειδικευμένα προϊόντα, όπως το booster Mineral 89. Το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό σε συγκέντρωση 89% σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενισχύουν τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και χαρίζουν στην επιδερμίδα την ενυδάτωση, τόνωση και αναζωογόνηση που έχει ανάγκη τους καλοκαιρινούς μήνες. Απολύτως απαραίτητη όμως είναι και η νέα Tissue mask που προστίθεται στην οικογένεια Mineral 89, που ενυδατώνει, ενδυναμώνει και επανορθώνει το δέρμα μέσα σε δέκα μόλις λεπτά. Προετοιμάζεται αμέσως πριν από την εφαρμογή της (fresh mix), ενώ η σούπερ ενυδατική της σύνθεση με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό, υαλουρονικό οξύ και ίνες μικρο-άλγης παρέχουν την αναγκαία υγρασία, ενισχύοντας τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας.

Extra tip

Για επιπλέον ενυδάτωση και αποκατάσταση της επιδερμίδας από την έκθεση στον ήλιο, τώρα το καλοκαίρι προτείνουμε τη νέα Mineral 89 μάσκα προσώπου. Είναι μια υφασμάτινη μάσκα μιας χρήσης, που, χάρη
στη σύνθεσή της με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό, υαλουρονικό οξύ και ίνες μικρο-άλγης, χαρίζει στην επιδερμίδα σε 10 μόλις λεπτά την ενυδάτωση, την ενδυνάμωση και την αποκατάσταση που χρειάζεται.

Tags vichy, vichy capital Capital Soleil, sun care, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, αντηλιακα, αντηλιακο, ενυδατωση, hydration, booster Mineral 89, Mineral 89 face mask


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0016 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3681 s // Total time: 2.3697 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X