Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε το μυστικό που την βοήθησε να χάσει κιλά


Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε το μυστικό που την βοήθησε να χάσει κιλά

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube.

Ανανεωμένη, λαμπερή και φανερά αδυνατισμένη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου αυτή την περίοδο! Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της παραουσίαστριας είναι εμφανές και όπως μας είπε και η ίδια μέσα από το βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό της κανάλι στο youtube, αποφάσισε πως θέλει να χάσει κιλά και τα κατάφερε ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα.

Μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους η ίδια αποφάσισε να μιλήσει εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε.

Διαβάστε ακόμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε λευκό κιμονό και η διαφορά στη σιλουέτα της μετά την απώλεια βάρους είναι εντυπωσιακή!

"Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει.

Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα. Θέλω απλά να κάνω τα πράγματα σωστά, καταλαβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags σισσυ χρηστιδου, Δίαιτα, κιλά, βαρος, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8688 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3141 s // Total time: 2.1829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X