Angelina Jolie: Εξομολογήθηκε μετά από χρόνια τον λόγο χωρισμού με τον Brad Pitt!


Angelina Jolie: Εξομολογήθηκε μετά από χρόνια τον λόγο χωρισμού με τον Brad Pitt!

Η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης της Hollywoodιανής ηθοποιού στη Vogue!

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πριν από τέσσερα περίπου χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όσον αφορά στην προσωπική τους ζωής και έκτοτε τα media δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία, με τη σχέση τους να έχει ενδιαφέρον μέχρι και σήμερα καθώς οι δυο τους φαίνεται να μην τα βρίσκουν όσον αφορά στην κηδεμονία των παιδιών τους και το διαζύγιο να κωλυσιεργεί.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: Η αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξή της για τον Brad Pitt και μας ξάφνιασε!

Η ηθοποιός πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην Vogue online και στον Liam Freeman, όπου μίλησε για τη μητρότητα, τους πρόσφυγες, τον covid-19 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, αποκαλύπτοντας τον λόγο που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

“Χώρισα για την ευημερία της οικογένειάς μου. Ήταν η σωστή απόφαση. Προτεραιότητά μου είναι να κλείσουν οι πληγές τους (σ.σ. παιδιά). Μερικοί έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου, και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους σταmedia, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και το μυαλό τους. Στην πραγματικότητα, είναι έξι πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί νέοι”, είπε χαρακτηριστικά.

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt, διαζυγιο, χωρισμος, διασημοι, hollywood, showbiz, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0290 s // Total time: 0.0350 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X