Σταύρος Γεωργίου: Αποκάλυψε τι είχε συμβεί όταν μπήκε σε καραντίνα [βίντεο]


Σταύρος Γεωργίου: Αποκάλυψε τι είχε συμβεί  όταν μπήκε σε καραντίνα [βίντεο]

Μίλησε για την δύσκολη φάση που πέρασε μέσα στο παιχνίδι.

Kαλεσμένος στην εκπομπή "Στην φωλιά των ΚούΚου" βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 19 Ιουνίου ο Κύπριος φιναλίστ του τέταρτου κύκλου "MasterChef", Σταύρος Γεωργίου.

Ο Κύπριος παίκτης μεταξύ άλλων σχολίασε στον Κρατερό Κατσούλη και στην Κατερίνα Καραβάτου όλα όσα βίωσε τη μέρα που του ανακοίνωσαν από την παραγωγή πως επρόκειτο να μπει σε καραντίνα.

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Γεωργίου: Το πρώτο του μήνυμα αμέσως μετά τον τελικό του "MasterChef"

Συγκεκριμένα σχολίασε: “Όταν μου ανακοινώθηκε το βράδυ που είχαμε περάσει στον τελικό, από την παραγωγή ότι θα μπω σε καραντίνα μόλις πάω πίσω στην Κύπρο και δεν θα δω κανέναν, ήμασταν στο καμαρίνι με τον Βαρθαλίτη και την παραγωγή και του είπα "εγώ φίλε, δεν μπορώ να πάω να μαγειρέψω, τι να κάνω, δεν είμαι σε θέση" και αυτές τις δυο τρεις ημέρες ο Σταύρος ήταν δίπλα μου και μου είπε πάμε μη το σκέφτεσαι θα μαγειρέψουμε παρέα και θα κερδίσει ο καλύτερος”.

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Γεωργίου ανέφερε πως όσον αφορά τον τίτλο του "MasterChef" ο Σταύρος Βαρθαλίτης το ήθελε περισσότερο από εκείνον, μιας και λόγω ψυχολογίας δεν είχε πιο πολύ καθαρό μυαλό. Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

 

Tags σταυρος γεωργιου, master Chef, καραντινα, διασημοι, gossip, showbiz, celerbrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5373 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2346 s // Total time: 2.7719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X