Σταύρος Γεωργίου: Η συγκίνηση και τα δάκρυα όταν άκουσε πως περνά απευθείας στο μεγάλο τελικό


Σταύρος Γεωργίου: Η συγκίνηση και τα δάκρυα όταν άκουσε πως περνά απευθείας στο μεγάλο τελικό

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του \"MasterChef\".

Χθες, 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του "MasterChef"... Σταύρος Γεωργίου, Σταύρος Βαρθαλίτης, Τζον Ρεάνο και Μαρία Μπέη μπήκαν στην κουζίνα και διεκδίκησαν μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Σε μια απαιτητικότατη δοκιμασία, ο Κύπριος σεφ κατάφερε να ξεχωρίσει αφού το πιάτο που ετοίμασε (γλυκό με βασικό υλικό το καρότο) ενθουσίασε του κριτές οι οποίοι του έδωσαν απευθείας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Ο Σταύρος μόλις άκουσε το αποτέλεσμα συγκινήθηκε και δάκρυσε, το ίδιο και ο καλός του φίλος Τζον ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Γεωργίου: Η σύντροφός του μίλησε on air ανοιχτά για τη σχέση τους!

Στην συνέχεια αναμετρήθηκαν εκ νέου η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Σε ένα πιάτο αντιγραφής, υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουν στην επόμενη φάση. Την φάση, δηλαδή, του μεγάλου τελικού.

Έπειτα από σκέψη και προβληματισμό, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, δίχως να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο, αποφάσισαν ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Οι δύο παίκτες, λοιπόν, θα αναμετρηθούν την Τετάρτη για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα "MasterChef" και τις 50.000 ευρώ. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr…

Tags σταυρος γεωργιου, Σταύρος Βαρθαλίτης, masterchef, showbiz, gossip, celebrities, hot news, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5292 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4158 s // Total time: 2.9450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X