Η κατάθεση του Ρήγα για τον Σεργιανόπουλο


Η κατάθεση του Ρήγα για τον Σεργιανόπουλο

\"Ο Νίκος βασάνιζε τον εαυτό του\"

Για τη γνωριμία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την περιπέτεια του δημοφιλούς ηθοποιού που του κόστισε τη ζωή κατέθεσε ο  σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης της δολοφονίας του ηθοποιού σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το Star, ο Αλέξανδρος Ρήγας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας φέρεται να είπε ότι γνωρίστηκε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο το 1997, στα γυρίσματα των «Δύο Ξένων». Ότι διατήρησαν φιλικές σχέσεις αλλά απομακρύνθηκαν στη συνέχεια και συναντήθηκαν ξανά όταν ο ηθοποιός είχε την περιπέτεια με τη δικαιοσύνη. Τότε ο Ρήγας τον επισκέφθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου τον κρατούσαν.

«Ηταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του και βασάνιζε τον εαυτό του. Αυτό μπορώ να το γνωρίζω από τις κουβέντες μας. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του δημοφιλούς ηθοποιού κάθεται στο εδώλιο νεαρός άνδρας από τη Γεωργία, που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 20 χρόνια κάθειρξη, ενώ η οικογένεια του θύματος ζητά ισόβια. Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Tags αλεξανδρος ρηγας, νικος σεργιανοπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5586 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2946 s // Total time: 2.8533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X