Μαρία Κορτζιά: Η εικόνα και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη!


Μαρία Κορτζιά: Η εικόνα και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη!

Περιμένουν το πρώτο τους μωράκι μερικούς μήνες μετά τον γάμο τους;

Ευτυχισμένη είναι η Μαρία Κορτζιά τις τελευταίες ημέρες καθώς στην Κύπρο έχει επιστρέψει ο σύζυγός της, Πιέρος Σωτηρίου μετά από αρκετό διάστημα που βρίσκονταν χώρια εξαιτίας του lockdown.

Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο του κατακλυσμού παραθαλάσσια με φίλους και τις οικογένειές τους.

Μία φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρία Κορτζιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και κάποια σχόλια που δέχτηκε, άφησαν να εννοηθεί πως η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος, καθώς στην εν λόγω εικόνα ο Πιέρος Σωτηρίου την αγκαλιάζει στην κοιλιά.

Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να μιλήσουμε για επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη, ωστόσο να κάτι τέτοιο ισχύει τότε η Μαρία θα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα κύησης μιας και το ζευγάρι έχει να ειδωθεί από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν εκείνος βρέθηκε στην Τουρκία για προπονήσεις με τη νέα του ομάδα κι εκείνη διευθετούσε τα της μετακόμισης στην Κοπεγχάγη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και στη Μαρία Παυλίδου, η Μαρία Κορτζιά ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς είπε: “Εδώ και καιρό είμαστε πανέτοιμοι και θα είμαστε τρισευτυχισμένοι όταν με το καλό έρθει”. Δείτε στην πιο κάτω gallery φωτογραφίες που μοιράστηκε πρόσφατα η Μαρία Κορτζιά στα social media:

Tags μαρια κορτζια, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, πιερος σωτηριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8388 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2673 s // Total time: 3.1061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X