10+1 πράγματα που πρέπει να βάλεις στην τσάντα του τριημέρου


10+1 πράγματα που πρέπει να βάλεις στην τσάντα του τριημέρου

Όλα όσα πρέπει να βάλεις μέσα στη βαλίτσα;

Μετά από την καραντίνα όλοι μας ανεξαιρέτως χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε αυτό το τριήμερο! Κι ενώ έχεις βρει με ποιους θα πας, πού θα μείνεις, τι θα κάνεις εκεί, έχεις πάντα αυτό το μόνιμο πρόβλημα: Τι να βάλεις μέσα στη βαλίτσα; Μην ανησυχείς, πιο κάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα δέκα πράγματα που πρέπει να θυμηθείς να βάλεις στη βαλίτσα σου.

1. Παπούτσια

Ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα οπόταν εκτός από τα σανδάλια βάλε και ένα άνετο αθλητικό παπούτσι με το ανάλογο outifit.

2. Πανωφόρι

Επειδή όπως ήδη είπαμε, ο καιρός είναι λίγο αναποφάσιστος πάρε μαζί ένα jean σακάκι, μια ζακέτα ή ένα φούτερ.

3. Παντελόνια

Πάρε μαζί σου εκτός από τα shorts σου και δυο jean παντελόνια, έτσι δεν θα πάθεις πανικό σε περίπτωση που λερωθεί αυτό που φοράς. Όχι μην πάρεις και τρίτο μαζί, είναι υπερβολή- μπορείς όμως να πάρεις κάποιο κολάν που δεν πιάνει χώρο.

4. Μπλούζες

Υπολόγιζε ότι θα χρειαστείς τουλάχιστον 2 μπλούζες την μέρα τις οποίες και θα διαλέξεις πάντα σε συνδυασμό με τα παντελόνια/ shorts ή φούστες που θα πάρεις μαζί σου. T- shirt, πουκαμίσες, λεπτά πλεκτά όλα μπορούν να παίξουν!

5. Φόρεμα

Το φόρεμα είναι πάντα μια καλή λύση γιατί γλιτώνεις τους συνδυασμούς μπλούζα/ παντελόνι άρα και τα έξτρα ρούχα στη βαλίτσα.

6. Φορτιστή και battery bank

Επειδή θα θέλεις να κάνει ένα instagram, ένα snapchat βρε αδερφέ δεν πρέπει να ξεχάσεις το φορτιστή και το battery bank σου.

7. Αξεσουάρ

Λίγα και καλά, επικεντρώσου κυρίως σε αυτά που φοράς καθημερινά και άσε τους πειραματισμούς- αφού στο τέλος θα μείνουν στη βαλίτσα γιατί να τα κουβαλάς;

8. Καλλυντικά

Ενυδατική προσώπου, ματιών, βάση, κονσίλερ, ρουζ και μάσκαρα είναι τα απολύτως απαραίτητα μετά την οδοντόβουρτσα, το αποσμητικό και το σαμπουάν. Βέβαια αν ακολουθείς συγκεκριμένη ρουτίνα μακιγιάζ φρόντισε να πάρεις μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι αλλά σε συσκευασίες travel size. Και φυσικά αυτές τις μέρες δεν πρέπει να ξεχάσεις το αντηλιακό και το after sun καθώς υπάρχει πιθανότητα στα πρώτα μπάνια να καούμε από τον ήλιο.

9. Βραδινό τσαντάκι

Εάν υπάρχει πιθανότητα να βγεις έστω και για ένα βράδυ έξω, βάλε στη βαλίτσα σου κι ένα μικρό τσαντάκι, για να μην κουβαλάς μεγάλη τσάντα.

10. Εσώρουχα

Μην πέσεις στην παγίδα και πάρεις δέκα κοφτά, δέκα στρινγκάκια και δέκα brazilian βρακάκια. Πάρε όσα χρειάζεσαι και το κυριότερο: καλτσούλες και πιτζαμούλες.

11. Μαγιό

Τριήμερο του κατακλυσμού χωρίς μαγιό δεν γίνεται! Μην ξεχάσεις, λοιπόν, εκτός από το μπικίνι ή το ολόσωμο σου να έχεις μαζί σου τσάντα και πετσέτα θαλάσσης.

Tags τσαντα, βαλιτσα, Διακοπές, κατακλυσμός, life, Ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0317 s // Total time: 0.0370 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X