Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι πρώτες ημέρες με τον μικρό Νίκο και η αποκάλυψη για τις προετοιμασίες μέσα στην καραντίνα


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι πρώτες ημέρες με τον μικρό Νίκο και η αποκάλυψη για τις προετοιμασίες μέσα στην καραντίνα

Το όμορφο στιγμιότυπο της παρουσιάστριας με τον νεογέννητο γιο της  

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πριν από τρεις περίπου εβδομάδες έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, τον γιο της, Νίκο.

Διαβάστε ακόμα: Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πήγε παραλία και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα

Η παρουσιάστρια νωρίτερα σήμερα, 28 Μαΐου, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό της blog “constantinaevripidou.com” μετά τη γέννηση του μωρού της, όπου σε αυτό αναφέρεται στις προετοιμασίες που έκαναν για να υποδεχθούν τον μικρό τους καθώς και με όλα όσα χρειάστηκε να εξοπλιστεί για τη φροντίδα του μικρού.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εγκυμοσύνης ήμουν πιο ανυπόμονη, ενθουσιώδης και λίγο υπερβολική θα έλεγα. Ψώνιζα με ενθουσιασμό ότι έβλεπα και μου άρεσε χωρίς να σκέφτομαι την πρακτικότητα και την ευκολία του μωρού μου και εμένα. Ήταν και κορίτσι, έτσι έβγαζα και λίγο τα δικά μου απωθημένα… Έτσι δεν κάνουμε όλοι;  Κακώς… Τώρα έπρεπε να ξαναπάρω κάποια πράγματα γιατί ήταν όλα σε χρώμα μοβ, ροζ και γκρίζο. Έτσι λοιπόν με το άκουσμα του ερχομού του μονάκριβου γιού έπρεπε ή να αγοράσουμε καινούργια ή να ντύσουμε τα παλιά, όπου η 2η επιλογή πιστέψτε με δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα. 

Εδώ θέλω να εξομολογηθώ ότι σ’ αυτήν την 2η εγκυμοσύνη ήμουν πιο επιφυλακτική σε όλα. Στη χαρά, στον ενθουσιασμό, στις ετοιμασίες. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρω τα απαραίτητα για το σπίτι και για την βόλτα του μικρού, λίγο ο χρόνος και λίγο η καραντίνα, (όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά ) και λίγο η δική μου συγκράτηση αυτή τη φόρα. Εμείς είχαμε και το θέμα ότι πρέπει να εξοπλίσουμε δύο σπίτια το ένα στην Λεμεσό όπου εκεί θα γεννούσα, έπρεπε να ετοιμαστεί ανάλογα για το νεογέννητο και το άλλο στην Λευκωσία όπου εκεί θα επιστρέψουμε μόλις ξεκινήσουμε δουλειές και σχολεία.  Ευτυχώς κρεβάτια, μπανάκια, αλλάχτρες, κάμερες, τα κρατήσαμε από την Αριάδνη όπου και η ίδια, κάποια από αυτά τα πήρε από τον Έκτορα.  Έτσι καταφέραμε να είναι χαρούμενοι και οι πιο μεγάλοι με τον ερχομό του μικρού αγοράζοντας τους νέα έπιπλα”, έγραψε η Κωνσταντίνα στο blog της. Δείτε την εικόνα του Νίκου της που ανήρτησε σήμερα: 


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, νικος, γιος, blog, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3603 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2873 s // Total time: 2.6476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X