Παρουσιάστρια γνωστή στο κυπριακό κοινό δέχθηκε πρόταση για να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη!


Παρουσιάστρια γνωστή στο κυπριακό κοινό δέχθηκε πρόταση για να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη!

Αν καταλήξουν σε συμφωνία θα είναι η πιο αναπάντεχη τηλεοπτική μεταγραφή!  

Από τα μέσα περίπου της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ακούγεται και γράφεται έντονα πως η Ελένη Μενεγάκη διανύει την τελευταία της χρονιά στην τηλεόραση με την ίδια να τηρεί σιγή ιχθύος ρίχνοντας όμως κατά καιρούς κάποια υπονοούμενα που συντηρούν τις φήμες περί αποχώρησής της. 

Τις τελευταίες εβδομάδες και πλησιάζοντας σιγά σιγά στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ακούγονται διάφορα ονόματα, τα οποία θα αντικαταστήσουν την παρουσιάστρια στη συγκεκριμένη ζώνη, όπως πρόσφατα γράφτηκε για τη Βάσω Λασκαράκη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” έγινε πρόταση και στην Ιωάννα Μαλέσκου από τοπικό κανάλι της Κρήτης, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και κατόπιν από τα αποσπάσματα της εκπομπής της που σατιρίζει ο Λούης Πατσαλίδης στη δική του εκπομπή. 

“Στον Alpha το έχουν ψάξει αρκετά και πριν από τη Βάσω Λασκαράκη προσέγγισαν την Ιωάννα Μαλέσκου. Τη  ρώτησαν αν την ενδιαφέρει να ανέβει από την Κρήτη στην Αθήνα. Εγώ θα σας πω για την Ιωάννα πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κανάλι της Αθήνας. Είχε δεχτεί πρόταση για το "My Style Rocks" που έκανε τελικά η Κατερίνα Στικούδη. Σε ό,τι αφορά στα ραντεβού, ξέρω πως είναι πολύ κοντά η Βάσω Λασκαράκη. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 15 Ιουνίου. Όχι νωρίτερα”, ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος. Δείτε στην πιο κάτω gallery κάποια όμορφα στιγμιότυπα της Ιωάννας Μαλέσκου: 
 

Tags ελενη μενεγακη, ιωαννα μαλεσκου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3577 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3341 s // Total time: 2.6918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X