Άντρεα Νικολάου: Τι είπε για τα κιλά της εγκυμοσύνης;


Άντρεα Νικολάου: Τι είπε για τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Ποιες είναι οι διατροφικές συνήθειες της νεαρής χορεύτριας στην εγκυμοσύνη!  

Η Άντρεα Νικολάου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή καθώς βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της κύησης εν αναμονή του πρώτου της μωρού με τον άντρα της ζωής της, Κωνσταντίνο Παναγή. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου: Φόρεσε crop top και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η νεαρή χορεύτρια πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Beautiful People και στον δημοσιογράφο Νικόλα Φωτίου, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να αποκαλύψει αν την αγχώνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, με την ίδια να απαντά: “Όχι, δεν είναι κάτι που με ανησυχεί”. 

Κατόπιν, κληθείσα να αναφερθεί στη διατροφή της αυτή την περίοδο, είπε: “Δεν στερώ τίποτα στον οργανισμό μου, ούτε κάνω υπερβολές στο φαγητό μου. Όμως, μέτρον άριστον. Κατ’ επιλογή ακολουθώ μία υγιεινή διατροφή και για εμένα και για το μωρό”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εγκυμονούσα χορεύτρια γυμνάζεται πολύ συχνά με ειδικό πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης, γεγονός που βοηθά στη μείωση του στρες και την κρατά σε φόρμα. 


 

Tags Άντρεα Νικολάου, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7131 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2555 s // Total time: 2.9686 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X