Άντρεα Νικολάου: Η εναλλαγή των συναισθημάτων της αυτούς τους πέντε μήνες εγκυμοσύνης! 


Άντρεα Νικολάου: Η εναλλαγή των συναισθημάτων της αυτούς τους πέντε μήνες εγκυμοσύνης! 

Η εξομολόγηση της νεαρής χορεύτριας για την ομορφότερη περίοδο στη ζωή της  

Το πρώτο της μωράκι πρόκειται να υποδεχθεί στη ζωή σε μερικούς μήνες η Άντρεα Νικολάου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Παναγή. 

Διαβάστε ακόμα: Παναγή – Νικολάου: Η συγκινητική στιγμή που έμαθαν πως θα γίνουν γονείς και ο γάμος που επισπεύθηκε! 

Η εγκυμονούσα χορεύτρια έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση νωρίτερα σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου συνοπτικά μέσα από έναν πρωτότυπο τρόπο εξέφρασε την εναλλαγή των συναισθημάτων της αυτούς τους πέντε μήνες, τη χαρά της, τους φόβους της, τις ανησυχίες της κα.

1ος μήνας

Γεια σου μαμά, εδώ είμαι, η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει με την δική σου και είναι ένα υπέροχο πράγμα, είναι ένα νανούρισμα.

2ος μήνας

Γεια σου μανούλα είμαι ακόμα μικρό αλλά σε νιώθω, ακούω τη φωνή σου, αυτή του μπαμπά και των παππούδων, πόσο με κάνει ευτυχισμένο

3ος μήνας

Γεια σου μαμά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω πώς λειτουργούν οι κινήσεις, εγώ μετακινώ τα πόδια μου και τα μικρά χέρια, δεν με νιώθεις γιατί είμαι ακόμα ένα κολοκυθακι αλλά σε διαβεβαιώνω ότι σε νιώθω.

4ος μήνας

Μεγαλώνω καλά μαμά; Δεν σου δίνω τόσες πολλές αδιαθεσίες και τώρα είμαι χαρούμενο γι’ αυτό, δεν θέλω να σε κάνω να υποφέρεις.

5ος μήνας

Γεια σου μαμά, είσαι ανήσυχη για μένα, σωστά; Μην ανησυχείς έχω δύο μικρά χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια που είναι ίδια με τα δικά σου, έχω μια καρδιά, έχω 20 δάχτυλα. Σύντομα θα μάθεις τι είμαι, αν είμαι αγοράκι ή κοριτσάκι, το ξέρω ήδη αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω αλλά πάντα μου λες ό, τι κι αν είμαι, το σημαντικό είναι ότι εγώ είμαι ένας άγγελος Μαμά”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα όπου τη βλέπουμε ντυμένη στα λευκά να χαϊδεύει την κοιλίτσα της. Δείτε στην πιο κάτω gallery όμορφα στιγμιότυπα που μοιράστηκε τους τελευταίους πέντε μήνες ούσα έγκυος: 
 

Tags νατρεα νικολαου, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2763 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2946 s // Total time: 2.5709 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X