Η Τζάκι Ο έβριζε σαν μούτσος και η Ρίγκαν είναι ξινή


Η Τζάκι Ο έβριζε σαν μούτσος και η Ρίγκαν είναι ξινή

Τι λέει ο κομμωτής τους.

«Σπάει» τη σιωπή του ο πρώην κομμωτής των Πρώτων Κυριών της Αμερικής, Τζάκι Κένεντι-Ωνάση και Νάνσι Ρίγκαν, αποκαλύπτοντας, ποιες ήταν αυτές οι γυναίκες πραγματικά, όταν τα φλας των φωτογραφικών φακών έσβηναν.

Ο Έντγκαρ Μοντάλβο, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, μετά από μια δεκαετία απουσίας του στη Φλόριντα, δούλευε για λογαριασμό της Τζάκι Ο, για οχτώ χρόνια, πριν το θάνατό της, το 1994.

«Έβριζε σαν λιμενεργάτης! Είχε απίστευτα άσχημο λεξιλόγιο και έριχνε κατάρες» αποκαλύπτει μιλώντας στην New York Post. «Μια φορά της είπα πως βρισκόταν ένα φωτογράφος από πίσω της. Εκείνη τότε φώναξε “Τον μπάσταρδο!”» εξομολογήθηκε ο διάσημος κομμωτής!

Παρά το… άσεμνο λεξιλόγιο της, δηλώνει πως ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, ευγενική με όσους δούλευαν γύρω της και πολύ ευχάριστη. Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για την Κυρία Ρίγκαν.

«Η κ. Ρίγκαν, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ευχάριστη παρέα! Συνήθως, πριν από τα ραντεβού της στο κομμωτήριο που δούλευα, έστελνε την προσωπική της ασφάλεια να ελέγξει τον χώρο. Την έβρισκα πάντα πολύ κρύα και όχι ιδιαίτερα ευγενική προσωπικότητα» τολμάει να πει ο Μοντάλβο. Και συνέχισε τα καυστικά του λόγια αναφέροντας: «Δεν έχω να πω κάτι θετικό σε εκείνη, παρά το γεγονός πως ζει ακόμα. Ήταν αποστασιοποιημένη. Δεν έβρισκα τίποτα στην προσωπικότητά της.» κατέληξε.

Tags jackie o, διασημοι, κομμωτης, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1742 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3636 s // Total time: 2.5378 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X