Νίκος Αναστασιάδης: Σε ποιαν πασίγνωστη τραγουδίστρια έστειλε μήνυμα εν μέσω πανδημίας; 


Νίκος Αναστασιάδης: Σε ποιαν πασίγνωστη τραγουδίστρια έστειλε μήνυμα εν μέσω πανδημίας; 

Η απάντηση από την ίδια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, όπως βεβαίως και όλοι οι ηγέτες χωρών που αυτό το διάστημα πλήττονται από τον κορωνοϊό. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στην Άννα Βίσση, στην εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 1 Μαΐου σε ελληνικό κανάλι και τα λόγια του συγκίνησαν την Κύπρια ερμηνεύτρια. 

“Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εκλαμβάνω ότι απευθύνονται σε όλους τους συμπατριώτες μας που επέδειξαν για άλλη μία φορά αυτοέλεγχο, πειθαρχία και πίστη. Δεν είναι τυχαίο, Άννα μου, πως σήμερα είμαστε χώρα αναφοράς για την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας”, ανέφερε ο Πρόεδρος, συνεχίζοντας: “Βεβαίως, γνωρίζω πως ο δρόμος είναι μακρύς και το νήμα της νίκης απέχει. Το άγνωστο της συμπεριφοράς του κορωνοϊού δεν επιτρέπει εφησυχασμό ούτε αυτοϊκανοποίηση. Εξάλλου οι δοκιμασίες δεν περιορίζονται στις συνέπειες που έπληξαν ή πλήττουν την υγεία. Επεκτείνονται δυστυχώς και στην αγωνία του αύριο για χιλιάδες εργαζόμενους αλλά και επιχειρήσεις”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Σήμερα, μέρα της Πρωτομαγιάς, μου δίνεις την ευκαιρία να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα. Το κράτος θα συνεχίσει να αποτελεί την ασφάλεια των εργαζομένων. Αυτό που με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθώ είναι οι επιτυχίες της Ελλάδας. Φαίνεται πως μέσα στη φύση του Έλληνα είναι να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Νιώθω, όπως και όλοι οι Κύπριοι, ιδιαίτερα υπερήφανος για την καταξίωσή σου”. 

Έπειτα η Άννα Βίσση τραγούδησε το “Γιασεμί”, αφιερώνοντάς το στη μητέρα της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Νίκος Αναστασιάδης, αννα βισση, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, Πρόεδρος της Δημοκρατίας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3867 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3794 s // Total time: 2.7661 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X