Σουλτάτος - Λασκαράκη: Είχαν επέτειο και μας έδειξαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους


Σουλτάτος - Λασκαράκη: Είχαν επέτειο και μας έδειξαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο ευτυχισμένο γάμο!

Ένα χρόνο παντρεμένοι έκλεισαν χθες, 29 Απριλίου η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλάτος και το ζευγάρι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μας έδειξε φωτογραφίες από την σημαντική εκείνη μέρα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Να σας θυμίσουμε πως ο γάμος έγινε σε παραλία της Νάξου υπό άκρα μυστικότητα. Καλεσμένοι ήταν μόνο συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Η γλυκιά ηθοποιός επέλεξε ένα απλό νυφικό και η ευτυχία της ήταν διαρκώς ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Κουμπάρες τους η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγος του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Διαβάστε ακόμα: Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδρασή του όταν είδε πρώτη φορά δημοσίευμα με εκείνον και τη Βάσω Λασκαράκη

Χθες, οι δυο τους θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα συναισθήματα τους για την επέτειος τους. Η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: "29/4/2019. Our trip to happiness. Χρόνια πολλά αγάπη μου… να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται… με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί…. #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos. I̳N̳ T̳H̳E̳ E̳N̳D̳, E̳V̳E̳R̳Y̳T̳H̳I̳N̳G̳ I̳S̳ A̳ G̳A̳G̳ #charliechaplinquote #partyloaded".

Και ο Λευτέρης Σουλτάτος: "29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα... σαν σήμερα. Άντε και στα εκατό! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας... @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party. Party loaded..."!. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις φωτογραφίες αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους.

Tags βασω λασκαρακη, Λευτέρης Σουλτάτος, διασημοι, επετειος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2935 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3193 s // Total time: 2.6127 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X