Κατερίνα Αγαπητού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια της εν μέσω καραντίνας


Κατερίνα Αγαπητού: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια της εν μέσω καραντίνας

Τι έγραψε η παρουσιάστρια στα social media για την ξεχωριστή αυτή μέρα για εκείνην.

Η Κατερίνα Αγαπητού είχε τα γενέθλια της χθες, 26 Απριλίου και τα γιόρτασε με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο. Η παρουσιάστρια εν μέσω πανδημίας πέρασε αυτή την ξεχωριστή μέρα για εκείνην στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της.

Διαβάστε ακόμα:

Μέσα από τα social media την είδαμε να δέχεται τις ευχές των κουμπάρων της μέσω βιντεοκλήσης οι οποίοι της τραγούδησαν το "Happy birthday".

Πέρα από αυτό, δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι που της έστειλαν ευχές και εκείνη τους ευχαρίστησε γράφοντας τους… "36 και καραντινάτα. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τις υπέροχες ευχές. Αν και λόγω της πανδημίας αυτά τα γενέθλια είναι πολύ διαφορετικά, ωστόσο θα σταθώ στα αληθινά, τα απλά και όλα όσα με γεμίζουν... οικογένεια, αγάπη, υπομονή και επιμονή και πάνω από όλα υγεία!! Εύχομαι σιγά σιγά να επιστρέψουμε πίσω στην κανονικότητα μας, να είμαστε καλά. Προς το παρών, ας στραφούμε σε αυτούς που αγαπάμε, με όποιο τρόπο μπορούμε και ας προσπαθήσουμε να βγούμε από όλο αυτό το πρωτόγνωρο... καλύτεροι άνθρωποι και πιο...γεμάτοι. Την αγάπη μου. Σας ευχαριστώ", ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Tags Κατερίνα Αγαπητού, showbiz κύπρος, διασημοι, hot news, celebrities, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0056 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0305 s // Total time: 0.0361 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X