Δανάη Χρήστου: Έξω φρενών με την κυβέρνηση μετά το κόψιμο του επιδόματος μονογονιού


Δανάη Χρήστου: Έξω φρενών με την κυβέρνηση μετά το κόψιμο του επιδόματος μονογονιού

Όλα όσα είπε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και η παρέμβαση της Υπουργού, Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Η Δανάη Χρήστου είναι μια γυναίκα που δεν κρύβεται. Το 2014 έφερε στον κόσμο την πεντάχρονη σήμερα κόρη της, Σμαράγδα.

Η ηθοποιός μετά από κάποια χρόνια βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξη κι από το 2017 είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Μάλιστα εδώ και ένα χρόνο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν μαζί. Μια σχέση που ποτέ δεν έκρυψε αφού όπως λέει και η ίδια βρήκε το άλλο της μισώ.

Διαβάστε ακόμα: Δανάη Χρήστου: Δείτε τι έκανε η κόρη της και μας άφησε άφωνους!

Πριν λίγες μέρες, η Δανάη Χρήστου ξέσπασε δημόσια στην Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου καθώς όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, η ίδια δεν έλαβε για πρώτη φορά το επίδομα τέκνου για την κόρη της που την μεγαλώνει ως μονογονιός και όταν κάλεσε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη για μάθει το λόγο, ενημερώθηκε πως πλέον δεν θεωρείται μονογονιός, αφού όπως υποψιάστηκαν έκανε μια νέα ερωτική σχέση και συζεί. Η ηθοποιός έκανε σύγκιση με άλλες χώρες, αναφέροντας την πολιτική της χώρας μας ως τριτοκοσμική και ότι δεν θα έπρεπε να τιμωρούν το παιδί για την επιλογή της μάνας να μην μένει μόνη.

Η ηθοποιός τόνισε ότι ο σύντροφος της είναι υπόχρεος να την σέβεται και να την αγαπά αλλά όχι να καλύπτει τις νομικές υποχρεώσεις ως πατέρας.

Η ίδια σήμερα, 24 Απριλίου μίλησε για όλα αυτά στην Χριστιάνα Αριστοτέλους ενώ λίγο αργότερα στον αέρα της εκπομπής βγήκε η Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεικών όσο και η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου. Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Δανάη Χρήστου…

 

Tags Δανάη Χρήστου, διασημοι, ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ, showbiz, gossip, celebrities, hot news, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2461 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3651 s // Total time: 2.6111 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X