Κύπριος τραγουδιστής εξομολογείται: "Πιθανόν να πέρασα κορωνοϊό. Είχα για τρεις εβδομάδες έντονο πόνο..."


Κύπριος τραγουδιστής εξομολογείται: "Πιθανόν να πέρασα κορωνοϊό. Είχα για τρεις εβδομάδες έντονο πόνο..."

Δύο χρόνια μετά τη δύσκολη περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του  

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια σε Κύπρο και Ελλάδα, ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο.

Ο λόγος για τον Σαρμπέλ, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από δύο χρόνια όταν διαγνώστηκε με όγκο στις φωνητικές του χορδές αλλά και για το πώς βιώνει ο ίδιος σήμερα τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως ενδεχομένως και ο ίδιος να πρόκειται για πιθανό κρούσμα. 

“Πριν από δύο χρόνια αρρώστησα. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος [...] Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου μού είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία” και συμπλήρωσε λέγοντας: “Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Φοβόμαστε να πάμε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ πιθανό να πέρασα τον κορωνοϊό γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες είχαν έντονο πόνο στο στήθος και μια μικρή δύσπνοια. Θα κάνω το τεστ”.


 

Tags Σαρμπέλ, κορωνοιος, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, στη φωλια των κου κου, λονδινο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9829 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3925 s // Total time: 2.3754 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X