Πιέρος Σωτηρίου: Μας έδειξε το εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο του στο Καζακστάν


Πιέρος Σωτηρίου: Μας έδειξε το εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο του στο Καζακστάν

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε τις πασχαλινές γιορτές μόνος!

Ο Πιέρος Σωτηρίου όπως γνωρίζουμε έχει πάρει μεταγραφεί για την Αστάνα, στον Καζακστάν. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε ένα αλλιώτικο και μοναχικό Πάσχα αφού τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν της συζύγου του, Μαρίας Κορτζιά να ταξιδέψει για να βρίσκεται κοντά του.

Έτσι λοιπόν, o ποδοσφαιριστής παραμένει στο Καζακστάν ενώ λόγω των συνθηκών με την εξάπλωση της πανδημίας, το πρωτάθλημα της χώρας αναβλήθηκε κι εκείνος βρίσκεται περιορισμένος με κάποιους συμπαίκτες του σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας καθώς δεν πρόλαβε να βρει διαμέρισμα όπου θα διαμένει εκείνος και η σύζυγός του. 

Διαβάστε ακόμα: Πιέρος Σωτηρίου: Τι κάνει με τους συμπαίκτες του στο Καζακστάν για να περάσει η ώρα στην καραντίνα

Ο Πιέρος Σωτηρίου ανήρτησε μια φωτογραφία με τον ίδιο να ξαπλώνει στο κρεββάτι του εντυπωσιακού υπνοδωματίου όπου διαμένει και με ένα αλλιώτικο τρόπο τσούγκρισε με τους αγαπημένους του τα πασχαλινά αυγά… "Όπου και να βρισκόμαστε πρέπει να βρούμε τρόπους να τηρούμε τα ήθη και έθιμα της θρησκείας & του τόπου μας. “Διαδυκτιακό Τσούγκρισμα Αυγών” μέσω βιντεοκλήσης φέτος! Είναι & αυτό μια “παρηγοριά” για εμάς που βρισκόμαστε μακριά! Χριστός Ανέστη - Καλό Πάσχα σε όλους μας! Υγεία να έχουμε & του χρόνου να μην λείψει κανείς απ´ το πασχαλινό τραπέζι", ήταν τα συγκινητικά λόγια που συνόδεψαν τη φωτογραφία.

Tags πιερος σωτηριου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, hot news, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9167 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 2.2699 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X