Χριστιάνα Θεοδώρου: Ο σύντροφός της ετοίμασε έκπληξη γενεθλίων βγαλμένη από παραμύθι! [εικόνες]


Χριστιάνα Θεοδώρου: Ο σύντροφός της ετοίμασε έκπληξη γενεθλίων βγαλμένη από παραμύθι! [εικόνες]

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι όπως θα το ονειρευόταν!  

Με λίγη δόση αστερόσκονης γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου που έτσι κι αλλιώς είχαν ιδιαιτερότητα μιας και τα γιόρτασε σε καραντίνα λόγω των συνθηκών.

Διαβάστε ακόμα: Η Χριστιάνα Θεοδώρου αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία με τον σύντροφό της!

Ο σύντροφός της, Σπύρος, φρόντισε ωστόσο, να κάνει την ημέρα της αγαπημένης του μοναδική στήνοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό για εκείνην με ροζ μπαλόνια με θέμα το unicorn που λατρεύει η ηθοποιός. 

Εκείνη ανήρτησε όμορφα στιγμιότυπα από το private πάρτι που της ετοίμασε ο σύντροφός της και έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες στο instagram: “Μεγάλη Τρίτη γεννήθηκα...! Ακριβώς σαν σήμερα δηλαδή! Φέτος μετά από πολλά πολλά χρόνια είχα αποφασίσει γι αυτόν ακριβώς το λόγο να γιορτάσω τα γενέθλια μου... Η καραντίνα νόμιζε πως θα με εμποδίσει... Μπα! Σιγά μην περάσει το δικό της! Τα γιορτάσαμε και με το παραπάνω!! Ένα τηλέφωνο, ίντερνετ, κάμερα και τους πιο αγαπημένους ανθρώπους "μαζί" μου! Λίγη μαγεία από τα χεράκια του Σπύρου και βουαλα! Τα ρούχα μου ταίριαξαν τέλεια με την διακόσμηση την οποία ανάλαβε ο Σπύρος και ήταν έκπληξη για μένα-τελικά αυτός ο άνθρωπος με ξέρει τόσο καλά...”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται “Χρόνια Πολλά” στην εορτάζουσα.

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, συντροφοσ, γενεθλια, ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2264 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3012 s // Total time: 2.5276 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X