Marks & Spencer Λευκωσίας: Online shopping με άμεση παράδοση την επόμενη ημέρα


Marks & Spencer Λευκωσίας: Online shopping με άμεση παράδοση την επόμενη ημέρα

Τα Marks & Spencer Λευκωσίας στηρίζουν το #ΜένουμεΣπίτι και προσφέρουν την υπηρεσία του OnlineShopping με άμεση παράδοση την επόμενη μέρα!

Τα Marks & Spencer τηςΛευκωσίας στηρίζουν ενεργά το #ΜένουμεΣπίτι και από σήμερα προσφέρουν στους πελάτες τους την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια στοwww.myvlmstore.com με δωρεάν μεταφορικά(αγορές €30+) και άμεση παράδοση την επόμενη μέρα.

Απολαύστε άμεσα και εύκολα τα αγαπημένα σας M&S τρόφιμα και βασικά είδη ρουχισμού για όλη την οικογένεια. 

Το Πάσχα πλησιάζει και τα Marks & Spencer Foodτο υποδέχονται με μια μοναδική συλλογή από ξεχωριστές λιχουδιές που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Αγαπημένες σοκολατένιες δημιουργίες που αποτελούν την ιδανική ιδέα για δώρογια κάθε Νονό που θέλει να κάνει έκπληξη στο βαφτιστήρι του. 

Κάθε online παραγγελία προετοιμάζεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από το προσωπικό της εταιρείας. Οι οδηγοί είναιεπίσης εξοπλισμένοι με αντισηπτικά, μάσκες και γάντια και παραδίνουν ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα σας.

Κάντε τώρα τις αγορές σας στο www.myvlmstore.com. Για Πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο: 22884999. 

Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο στην περιοχή της Λευκωσίας. 

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, μένοντας σπίτι.

Τα Marks & Spencer της Λευκωσίας σας εύχονται Καλό Πάσχα!
 

Tags Marks & Spencer, online shopping


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0270 s // Total time: 0.0273 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X