Σου συστήνω για πρώτη φορά τη μικρή μου αδερφή!


Σου συστήνω για πρώτη φορά τη μικρή μου αδερφή!

Καραντίνα παρέα με την Μπουμπού  

Για τους περισσότερους από εμάς τα κατοικίδια μας είναι κάτι περισσότερο από κατοικίδια. Είναι μέλη της οικογένειας μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Και αν δεν πιστεύετε εμένα, πιστέψτε τις μελέτες που έχουν γίνει και τεκμηριώνουν  ότι το να έχεις έναν τετράποδο φίλο, μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις μια πιο θετική και συνάμα αισιόδοξη στάση για τη ζωή.

Επιπλέον, σε βοηθά να καταπολεμήσεις το καθημερινό άγχος, προσφέροντάς σου συναισθηματική στήριξη,  αλλά κυρίως αμερόληπτη αγάπη.

Γίναμε αυτοκολλητάκια με τη Μπουμπού μου αυτές τις ημέρες, καθώς αυτό το διάστημα έχω την ευκαιρία να περάσω ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ζόρικο πρόγραμμα και εργαζόμαστε πολλές ώρες, συνεπώς ο ελεύθερος χρόνος που απομένει για να περάσουμε μαζί με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο μας είναι ελάχιστος. 

Ένα από τα πράγματα που θέλησα να της μάθω αυτό το διάστημα, είναι να πηγαίνουμε βόλτα στη γειτονιά με το λουράκι.  Ένα έχω να σου πω: βλέπει το λουρί και μένει μάρμαρο!  Έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους για να ξεπεράσει τον φόβο της, παρόλα αυτά κανένας δεν πέτυχε. Καταλαβαίνω όμως ότι θέλει υπομονή και επιμονή. Αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε.  

Προς το παρόν θα αρκεστώ στο παιχνίδι μαζί της με την αγαπημένη της μπάλα, την οποία έχει κάνει κουρέλι όπως βλέπεις!

Αν θέλεις να μοιραστείς μαζί μου τη δική σου εμπειρία με το κατοικίδιο σου, στείλε μου μήνυμα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram @klelia_yiasemidou.

Υ.Γ. #μένουμεσπίτι

Love,

K. xx


 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, μπουμπου, σκύλος, ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ, καραντινα, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8623 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2375 s // Total time: 2.0998 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X