Παναγή – Νικολάου: Η συγκινητική στιγμή που έμαθαν πως θα γίνουν γονείς και ο γάμος που επισπεύθηκε! 


Παναγή – Νικολάου: Η συγκινητική στιγμή που έμαθαν πως θα γίνουν γονείς και ο γάμος που επισπεύθηκε! 

Πότε αναμένεται να γεννήσει η νεαρή χορεύτρια;  

Ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου σε μερικούς μήνες θα υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το φύλο του οποίου δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής. 

Η εγκυμονούσα χορεύτρια δέχτηκε ερωτήσεις μέσω instagram από διαδικτυακούς της φίλους και απαντώντας σε κάποιες από αυτές έκανε αποκαλύψει που αφορούν στην περίοδο που διανύει τώρα ούσα έγκυος. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου: Την είδαμε να γυμνάζεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [βίντεο]

Η Άντρεα Νικολάου, όσον αφορά στον γάμο με τον σύντροφό της, ανέφερε πως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα πραγματοποιήσουν πολιτικό γάμο, με τον θρησκευτικό τους να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2021. 

Κατόπιν, κλήθηκε να αποκαλύψει πως ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον αγαπημένο της, διστάζοντας να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες επισημαίνοντας πως είναι μία πολύ προσωπική τους στιγμή ωστόσο ήταν πολύ γλυκιά και συγκινητική στιγμή και για τους δύο τους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άντρεα Νικολάου αναμένεται να γεννήσει, όπως είπε, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές αναρτήσεις με τις απαντήσεις της Άντρεας Νικολάου:  

Tags Άντρεα Νικολάου, κωνσταντινος παναγη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9365 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3066 s // Total time: 2.2431 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X