Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας έδειξε το πριν και το μετά του δωματίου του γιου της


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας έδειξε το πριν και το μετά του δωματίου του γιου της

Η παρουσιάστρια άρχισε να μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού που περιμένει...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, καρπό του έρωτα της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Η παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσεις μεταξύ 10 με 12 Μάϊου. 

Σήμερα το πρωί, 13 Απριλίου επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της και φεύγοντας από εκεί ανήρτησε μια φωτογραφία στο insta story της. Η μέλλουσα μανούνα ανυπομονεί αφάνταστα να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της ενώ η όλη κατάσταση είναι κάτι που δεν της επιτρέπει να απολαύσει την κάθε στιγμή όπως είχε ονειρευτεί.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Την είδαμε χωρίς μακιγιάζ και λάμπει! [εικόνες]

Το ζευγάρι μαζί με την κορούλα τους, Αριάδνη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περνούσαν την καραντίνα στο εξοχικό τους στο Μονιάτη ενώ πριν λίγες μέρες επέστρεψαν στο σπίτι τους στη Λεμεσό όπου πυρετωδώς άρχισαν να φτιάχνουν τόσο το δωμάτιο του μωρού τους όσο και τα ρουχαλάκια του. 

Πριν λίγο, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Όλα καλά" μας έδειξε πως ήταν το δωμάτιο πριν και πως είναι τώρα! Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και όλο αυτό το έχουν κάνει μόνοι τους, εκείνη, ο Νεκτάριος και η Αριάδνη. Δείτε τις φωτογραφίες στη πιο κάτω gallery...

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, showbiz κύπρος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1231 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3937 s // Total time: 2.5168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X