Χάλι Μπέρι: Σε ψυχοθεραπεία 30 χρόνια για να ξεπεράσω τον αλκοολικό πατέρα μου


Χάλι Μπέρι: Σε ψυχοθεραπεία 30 χρόνια για να ξεπεράσω τον αλκοολικό πατέρα μου

Σε μια άκρως δραματική αποκάλυψη προχώρησε η διάσημη ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, η οποία και παραδέχτηκε, πως χρειάστηκαν 30 χρόνια ψυχοθεραπείας για να μπορέσει να επουλώσει τα παιδικά τραύματα που τις δημιούργησε η παρουσία του αλκοολικού της πατέρα.

«Κάνω ψυχοθεραπεία από πολύ μικρή ηλικία. Ίσως και από τα 10 μου» δήλωσε η 46χρονη σταρ του Χόλιγουντ. Και συνέχισε: «Ο πατέρας που ήταν πάρα πολύ βίαιος και έκανε πολλές καταχρήσεις. Η μητέρα μου, ήξερα πόσο καλό θα μου έκανε το να μπορώ να μιλήσω σε ένα ξένο, αμερόληπτο πρόσωπο και αποφάσισε να με στέλνει στον ψυχολόγο. Αυτή ήταν και η αιτία, που τα περισσότερά μου χρόνια τα έχω περάσει μέσα στο άγχος και κάτω από καταστάσεις στρες. Όμως, βλέπω πως με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια συνεδριών, ώστε να μπορώ να βλέπω την ουσία στα πράγματα» πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της σε περιοδικό της Βρετανίας.

Βέβαια, παραδέχτηκε πως δεν της αρέσει ούτε να μιλάει για τα προβλήματά της, αλλά ούτε και να τα προβάλλει προς τα έξω, και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δεν ήξεραν τα προσωπικά της προβλήματα. «Ξέρω να κρύβω τόσο καλά τα προβλήματα και τις έγνοιές μου, που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πως κάτι με απασχολεί» καταλήγει.

Tags Χάλι Μπέρι, ψυχοθεραπεια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4296 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3448 s // Total time: 2.7744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X