Τανιμανίδης – Μπόμπα: Το σχόλιο από επώνυμο φίλο τους που "πρόδωσε" πως περιμένουν παιδί


Τανιμανίδης – Μπόμπα: Το σχόλιο από επώνυμο φίλο τους που "πρόδωσε" πως περιμένουν παιδί

Δείτε ποιος πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη!  

Κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα να περιμένουν το πρώτο τους μωρό, ωστόσο, μέχρι σήμερα κανένα δεν είχε βάση. 

Διαβάστε ακόμα: Γνωστός Κύπριος αποκάλυψε πως εκείνος κόλλησε τον κορωνοϊό σε Τανιμανίδη και Μπόμπα! 

Αυτή τη φορά ένα σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο instagram πυροδότησε τις φήμες πως το ζευγάρι, το οποίο νόσησε από κορωνοϊό πρόσφατα, περιμένει μωράκι.

Κάτω από την εικόνα που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης στο instagram με το νέο ξυρισμένο του look, διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να επισημάνουν πως έπρεπε να κάνει challenge προκειμένου να ξυριστεί και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Εκείνος απαντώντας, σχολίασε ρίχνοντας παράλληλα τη βόμβα: “Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς είσαι παντρεμένος περιμένεις και παιδί εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά”. Το σχόλιο αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε δεκάδες σχόλια και τον Αλεξάνδρου να γράφει στη συνέχεια, προσπαθώντας να “σώσει” την κατάσταση που προκάλεσε: “Λογικό δεν είναι μετά το γάμο τι είναι το επόμενο; Ή τώρα ή σε λίγο καιρό αυτή είναι η φυσική εξέλιξη”.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε βίντεο στο instagram όπου τη βλέπουμε να γυμνάζεται και η σιλουέτα της δεν προδίδει εγκυμοσύνη. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 


 

Tags σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, εγκυος, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5713 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2452 s // Total time: 2.8165 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X