Το "Άρωμα Βανίλιας" κοντά σας αυτό το Πάσχα και με κατ’ οίκον παραδόσεις


Το "Άρωμα Βανίλιας" κοντά σας αυτό το Πάσχα και με κατ’ οίκον παραδόσεις

Αφράτα και λαχταριστά τσουρέκια, γλυκά και σοκολατένια αυγά για το πασχαλινό σας τραπέζι!  

Το φετινό Πάσχα είναι αναμφισβήτητα διαφορετικό από τι έχουμε όλοι ζήσει μέχρι σήμερα. Επειδή όμως κάποιες παραδόσεις οφείλουμε να τις κρατάμε αναλλοίωτες ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το Άρωμα Βανίλιας ετοιμάζει και φέτος για εσάς υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, τόσο σκέτα στην κλασσική εκδοχή τους, όσο και πιο δημιουργικά, γεμιστά με επικάλυψη σοκολάτας, σε μια μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. 


 
Για τους λάτρεις της σοκολάτας, ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας προτείνει τσουρέκι με γέμιση πραλίνας φουντουκιού ή πραλίνας φουντουκιού με καβουρδισμένα φουντούκια (“Ferrero”) και επικάλυψη σοκολάτας και πραλίνας φουντουκιού και με γέμιση πραλίνα με βάφλα και επικάλυψη σοκολάτας. Επίσης δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα λαχταριστά τσουρέκια με γέμιση είτε πουρέ από κάστανο, είτε κρέμα χαλεπιανό, είτε μαρμελάδα φράουλα, όλα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας.

Και για να δώσετε λίγη χαρά στα παιδιά σας και στα βαφτιστήρια σας το "Άρωμα Βανίλιας" έχει φτιάξει πρωτότυπα αυγά - έργα τέχνης σε διάφορα σχέδια, ιδανικό δωράκι για το Πάσχα για τους μικρούς μας φίλους. Βάλτε έγκαιρα την παραγγελία σας (μέχρι τη Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020) για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.


 
Θα βρείτε το Άρωμα Βανίλιας, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234, ενώ (πλέον) προσφέρεται και η επιλογή της κατ’ οίκον παράδοσης για αγορές πέραν των €15, με μία μικρή χρέωση. 


 

Tags Άρωμα Βανίλιας, πασχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0006 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0436 s // Total time: 0.0442 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X