Νικολέττα Ράλλη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κοιλίτσα της


Νικολέττα Ράλλη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κοιλίτσα της

Η παρουσιάστρια ποζάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος θα γίνουν γονείς σε δυο μήνες ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει στην πρώτη της συνέντευξη μετά την χαρμόσυνη είδηση, ήθελε πάντα να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Η παρουσιάστρια αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας παραμένει στο σπίτι και προφυλάσσεις εκείνη και το έμβρυο. Για να περάσει όμορφα το χρόνο της διαβάζει βιβλία, γράφει ημερολόγιο, μαγειρεύει, δίνει συμβουλές ομορφιάς και γενικότερα μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής.

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Ράλλη: Ποια Κύπρια τραγουδίστρια ήταν ο συνδετικός κρίκος για να γνωριστεί με τον σύντροφό της;

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει τον 7ο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης και μας έδειξε σε μια από τις αναρτήσεις της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της.

"Όταν έχεις φάει πολύ πεπόνι… Ξεκινάω beaute και ίσιωμα μαλλιού, γιατί έχει έξοδο το βράδυ, μέχρι το σαλόνι…" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, αναφερόμενη παράλληλα και στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Tags Νικολέττα Ράλλη, μιχαλης ανδρουτσος, διασημοι, gossip, celebrities, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8305 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3482 s // Total time: 2.1787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X