Σήμερα επέλεξα να ασχοληθώ με την κηπουρική! [εικόνες] 


Σήμερα επέλεξα να ασχοληθώ με την κηπουρική! [εικόνες] 

Φύτεψα τρία αρωματικά φυτά που χρησιμοποιώ στη μαγειρική.

Τελικά το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να έχει παράπονο από την καραντίνα είναι το ίδιο μας το σπίτι! Έχει την τιμητική του!

Το καθάρισα από άκρη σε άκρη, το έβαψα, το διαρρύθμισα, του άλλαξα τα φώτα και σίγουρα το γνώρισα και το απόλαυσα περισσότερο από ποτέ. Και εκεί που πίστεψα ότι στέρεψα από ιδέες για το τι άλλο να του κάνω, θυμήθηκα την κηπουρική. Μπορεί να μου "φάει" όλο το απόγευμα, αλλά είναι μία δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία.

Αρωματικά φυτά για τη μαγειρική είναι ότι καλύτερο, όχι μόνο επειδή θα δώσουμε χρώμα στην αυλή μας αλλά και μια πιο φρέσκια γεύση στην κουζίνα. Μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα προϊόντα του κήπου μας.

Επέλεξα τρία είδη και αυτά είναι ο δυόσμος, ο μαϊντανός και το σχοινόπρασο. Είναι τρία αρωματικά, τα οποία χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου, εντάξει όχι όλα, κυρίως τα δύο πρώτα, το σχοινόπρασο το βάζω μόνο για γαρνιτούρα στις σούπες. 

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ούτε πυρηνική φυσική. Είναι κάτι πολύ απλό και συνάμα αγχολυτικό.

Έτσι λοιπόν πέρασα ευχάριστα και δημιουργικά το απόγευμα μου.

Αν θέλεις να μοιραστείς μαζί μου τη δική σου δραστηριότητα που έκανες για να περάσει και η σημερινή ημέρα, στείλε μου μήνυμα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram @klelia_yiasemidou.

Υ.Γ. #μένουμεσπίτι

Love,
K. xx


 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, κηπουρικη, shpwbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9779 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2345 s // Total time: 2.2124 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X