Σταυριανή Κωνσταντίνου: Λύγισε και δάκρυσε on air αναφερόμενη στον Σταύρο Κυπριανού [βίντεο]


Σταυριανή Κωνσταντίνου: Λύγισε και δάκρυσε on air αναφερόμενη στον Σταύρο Κυπριανού [βίντεο]

Τα δάκρυα της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής…

Ο Σταύρος Κυπριανού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς είναι μεταμοσχευμένος. Αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζει από την εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση" στο ΡΙΚ αφού από τις πρώτες μέρες της είδησης των δυο πρώτων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο απομονώθηκε στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής χθες, 5 Απριλίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μας συγκίνησε με το μήνυμα αλλά και το βίντεο που ανήρτησε.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική κατάθεση ψυχής του Σταύρου Κυπριανού [βίντεο]

"Αναγκάστηκα να αφήσω την καθημερινότητα μου και να κλειστώ στο σπίτι γιατί όντας μεταμοσχευμένος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες! Μπορεί οι συνθήκες να μην μου επιτρέπουν επι του παρόντος να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όμως μένοντας πιστός στο λειτούργημα που τάχθηκα να υπηρετήσω πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας κάποια ηχηρά μηνύματα από ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς, που αγωνιούν για την επόμενη μέρα αλλά και που αισιοδοξούν πως αν συμπεριφερθούμε υπεύθυνα θα τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕθ του ΓΝΛ Δρ Λάκη Παλάζη, την κλινική εκπαιδεύτρια της ΜΕΘ Maria Foka για την συνεργασία, την MariaNektaria Gabriel για το μοντάζ και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια! #μαζίθατα_καταφέρουμε Constantinos Ioannou – Minister of Health".

 

 

Τόσο το μήνυμα όσο και το βίντεο που έδειξε η συνάδελφος του, Σταυριανή Κωνσταντίνου σήμερα, 6 Απριλίου στην εκπομπή με την ίδια να λυγίζει είναι πολύ συγκινητικά ενώ τόνισε πόσο πολύ της λείπει ο συνεργάτης της…

 

 

Tags σταυρος κυπριανου, σταυριανη κωνσταντινου, διασημοι, showbiz κύπρος, κορωνοιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3476 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2069 s // Total time: 2.5545 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X